hirdetés

A BlitzWolf BW-WA3 hangszórója elérhető áron

Nagy zene, erős LED-ek

hír
A BlitzWolf BW-WA3 hangszórója elérhető áron 1

Forrás: Banggood.com

írta: Don Kartács
2022-11-08

A BlitzWolf eléggé erős mindenféle BT hangszóróban, viszont a BW-WA3 egy más szintet képvisel, mint eddig, főleg teljesítményben. 100 W egy ekkora testben nem kevés kakaó, és még a hangja is jó. Aki pedig szereti a partifényeket, az örülni fog annak, hogy LED-eket is kapott a zajongó. 30 400 Ft-ért kelleti magát az BG03d82d  kóddal, cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett.

Állítólag követi az ütemet is de én ezt annyira nem vettem észre, valójában inkább csak random villog, de a móka így is megvan, nem sokat csökkent az élvezeti értékből a követhetetlensége. Természetesen tudja a TWS módot is, vagyis 2 darabot összekapcsolva sztereó hatást kaptok, a bal és a jobb csatorna szétválik a két eszközre. 2×100 W-tal pedig egy kisebb faházat le lehet rombolni olyan sok, szóval nincs az a lakás, ahova ne lenne elég ekkora teljesítmény.

A BW-WA3 30 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kelleti magát az BG03d82d kóddal, ingyenes szállítás mellett, és cseh raktárból küldik, vagyis pár nap alatt megkapjátok a cuccot. Aki pedig ezt is kevesellné, van egy nagyobb testvére is, amit a  BW-WA3 Pro névre kereszteltek, és már ezt is teszteltük.

hirdetés