hirdetés

A 29 colos Eleglide M1 Plus 258 200 Ft-ért rendelhető

Elektromos bringát ennyiért máshol nem kaptok

hír
A 29 colos Eleglide M1 Plus 258 200 Ft-ért rendelhető 1

Forrás: Geekbuying

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-06-07

Az Eleglide M1 Plus elektromos bringáról annyit írtunk már, hogy a fél internetet megtöltöttük, viszont van egy 29 colos variáns, amiről még keveset volt szó. Nem véletlenül, szinte mindenben megegyezik a sima M1 Plus variánssal, leszámítva a kerékméretet. A jó hír az, hogy árban is hasonló, az NNNALLELEMPS  kóddal 258 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, ingyenes szállítás mellett, EU raktárból. Ez ám a deal!

Forrás: Geekbuying

Természetesen használható hagyományos kerékpárként is egy 21 sebességes Shimano Tourney TZ váltó segítségével. A motoros rásegítés mértékét az Upgraded verzió esetében 5 lépcsőben lehet állítani, és van sétáló mód, ha valamiért tolnotok kellene a járművet. Ahol a sima M1 elválik az M1 Plustól, az leginkább az akkumulátor, az alapmodell 7,5 Ah-s áramforrása – 36 V-os, 270 Wh – helyett a Plus egy 12,5 Ah kapacitású – 432 Wh – telepet kapott. Ez teljesen elektromos módban 50 kilométeres hatótávot tesz lehetővé, rásegítésben pedig akár 100 km is összejöhet. Ez tapasztalataim alapján akár össze is jöhet, hiszen a Citycrosserből is kijön nagyjából 70-75 kilométer, és az kisebb áramforrással dolgozik. Az akku ráadásul levehető, ami hatalmas plusz pont, mert így nem kell a lakásba felcipelni a kétkerekűt a töltés miatt.

A megállásról dupla tárcsafékek gondoskodnak,

ezekkel nem volt gond az elődmodellnél sem, míg az úthibák elnyelése az új, hidraulikus lengéscsillapítók feladata. Sok minden másban is fejlődött a kerékpár, szélesebb, így kényelmesebb lett a kormány, fejlesztették az első rugóstagot, sőt az LCD kijelző is jobb lett, könnyebb használni, intuitívabb a vezérlése, és végre ODO értéket is jelez.

Természetesen ennek a variánsnak 29 colos kereke van, ami tapasztalataim szerint ad némi extra kényelmet, az úthibákat jobban tolerálja, cserébe nehezebb cipelni egy picivel, de a 22,8 kilogramm azért még nem vészes. Ahogyan az ár sem, az NNNALLELEMPS  kóddal 258 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, ingyenes szállítás mellett, EU raktárból.

hirdetés