hirdetés

263 000 Ft az elektromos Eleglide M1 Plus bringa

Ennyiért még konkurense sem akad

hír
263 000 Ft az elektromos Eleglide M1 Plus bringa 1

Forrás: Geekbuying

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-03-29

Az Eleglide M1 Plus egy elképesztően népszerű kínai elektromos kerékpár. Viszonylag nagy hibáktól mentes, remek a hatótávja, tetszetős a külseje, és most már annyira olcsó, hogy gyakorlatilag nincs a vásárlás ellen érv. Legutóbb még 300 000-et kértek érte, most a PayPallel fizetés esetén már 263 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért haza lehet vinni, ha felhasználjátok az NNNAFFSALE699  kupont is. Nézzen mindenki utána, itthon mennyiért lehet ilyesmiket kapni, de általában bőven 400 000 Ft fölött. Ráadásul EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett. Ezt hívjuk úgy, kérem szépen, hogy jó deal!

Forrás: Eleglide.com

Természetesen használható hagyományos kerékpárként is egy 21 sebességes Shimano Tourney TZ váltó segítségével. A motoros rásegítés mértékét az Upgraded verzió esetében 5 lépcsőben lehet állítani, és van sétáló mód, ha valamiért tolnotok kellene a járművet. Ahol a sima M1 elválik az M1 Plustól, az leginkább az akkumulátor, az alapmodell 7,5 Ah-s áramforrása – 36 V-os, 270 Wh – helyett a Plus egy 12,5 Ah kapacitású – 432 Wh – telepet kapott. Ez teljesen elektromos módban 50 kilométeres hatótávot tesz lehetővé, rásegítésben pedig akár 100 km is összejöhet. Ez tapasztalataim alapján akár össze is jöhet, hiszen a Citycrosserből is kijön nagyjából 70-75 kilométer, és az kisebb áramforrással dolgozik. Az akku ráadásul levehető, ami hatalmas plusz pont, mert így nem kell a lakásba felcipelni a kétkerekűt a töltés miatt.

A megállásról dupla tárcsafékek gondoskodnak,

ezekkel nem volt gond az elődmodellnél sem, míg az úthibák elnyelése az új, hidraulikus lengéscsillapítók feladata. Sok minden másban is fejlődött a kerékpár, szélesebb, így kényelmesebb lett a kormány, fejlesztették az első rugóstagot, sőt az LCD kijelző is jobb lett, könnyebb használni, intuitívabb a vezérlése, és végre ODO értéket is jelez.

A Decathlonban 420 000 Ft-tól kezdődnek az ehhez hasonló elektromos MTB-k, de azoknak nem akkora a hatótávja. A Singles Day alkalmából még 300 800 Ft-ba került az Eleglide M1 Plus, és már az is olcsó volt, azóta még majdnem 40 000-et esett az ára. Jelenleg PayPallel fizetés esetén – ezért jár extra kedvezmény – már 263 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért haza lehet vinni az NNNAFFSALE699  kuponnal. Tegyük fel, hogy a bringán változtatni kell ezt-azt, mert mondjuk nektek nem felel meg rajta valami. Egy decathlonos kerékpárhoz képest van 156 300 Ft árelőnyötök, amiből a canga felét ki lehet cserélni. Nyugodtan mondhatom azt, hogy a biztonsági ráhagyás tetemes, ráadásul EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés