hirdetés

11.11 kuponok és Tronsmart akciók a Geekbuyingon

Folytatódik az akcióhullám

hír
11.11 kuponok és Tronsmart akciók a Geekbuyingon 1
írta: hajas
2020-11-09

Egy hete startolt el a Geekbuying 11.11-es bemelegítése, ahol a kuponok és akciós kütyük gyűjtögetése mellett nyereményjátékokban is részt vehettek. Ha nem láttátok még az összefoglaló cikkünket, akkor kattintsatok ide. Ma pedig rengeteg új kuponnal bővült a 11.11-es gyűjteményük, illetve akciós Tronsmart cuccokra is lecsaphattok, lássuk mik vannak.

Ha kicsit lejjebb navigáltok, akkor a legújabb akciós termékeket találhatjátok meg, több kategóriában. Például a Razer egyik legjobb ár-érték arányú gamer egerét, a Razer Viper Minit a 11SALE201 kuponkóddal 8700 forintért vehetitek meg, míg ugyanennek a rágcsálónak itthon dupla ennyi az indulóára. Érdemes szemezgetni, hiszen rengeteg jó dealt ki lehet fogni.

Extra kuponokat is szereztünk nektek Tronsmart hangszórókra, nézzétek meg, mi a felhozatal.

Tronsmart Element Mega Pro

A Tronsmart legújabb szörnyetege, az Element Mega Pro nemrég debütált. Teljesítménye hatalmas, 60 wattos. A zajkeltőket egy kellemes külsejű téglatestbe zárták, viszont van súlya, közel két kilogramm. Tetején világító érintőgombokat találtok, melyek közül a leglátványosabb a hangerő szabályzó csúszka, ami mellesleg nagyon praktikus. Type-C porton keresztül tölthetitek a hatalmas, 10 400 mAh-s akkut, ami 50 százalékos hangerőn 10 óra üzemidőt biztosít számotokra. Bluetooth 5.0 mellett USB-n, jacken és SD kártyán keresztül is küldhettek rá zenét.

Támogatja a TWS üzemmódot is, vagyis két eszköz párosításával sztereóban is hallgathattok zenét, illetve az összteljesítmény 120 wattra nő ebben az esetben, ami brutális. EQ gomb is található rajta, így három különböző hangszín közül választhattok. IPX5-ös vízállósággal rendelkezik, vagyis ha véletlenül leöntitek, semmi baja nem lesz. Az NNNTS15 kuponkóddal egész jó árhon érhető el az újdonság, hiszen szállítással együtt (ami kb. 300 forint) 23 400 forintot kérnek érte. Németországból küldik, tehát néhány nap alatt, áfa- és vámköltségek nélkül viszi házhoz a futár.

Tronsmart Element T6 Max

A kindertojás alakú T6 Max korábban már járt nálunk, részletes tesztünket ide kattintva érhetitek el. A Mega Pro-hoz hasonlóan ő is két kilós, és a teljesítménye is ugyancsak 60 watt, a zajkeltők pedig 360 fokban sugározzák a hangokat. A TWS mód itt is elérhető, vagyis két eszköz párosításával sztereóban hallgathattok zenét. Type-C porton keresztül tölthető, 12 000 mAh-s aksi került bele, így a kütyü akár 20 órán keresztül is elmuzsikál. IPX5-ös védelme miatt ő sem adja fel a szolgálatot, ha véletlen leöntitek valamivel. Az ára az előbb bemutatott Mega Pro-nál valamelyest kedvezőbb, az NNNTM11 kóddal 22 100 forintért vásárolhatjátok meg Németországból, ingyenes szállítással.

Tronsmart Element Force

A Tronsmart Element Force is tett már látogatást szerkesztőségünknél, ide klikkelve éritek el a róla készült tesztünket. Egy igazi strapahangszóróról van szó, ami mindent túlél, sőt, még 1 méter mély vízben is kibír fél órát, hiszen IPX7-es minősítést kapott. 40 wattos teljesítménnyel bír, és akár 15 órán át muzsikál. EQ gombot rajta is találtok, vagyis 3 különböző hangszín közül választhattok. A Force is megkapta a TWS módot, így vele is szólhatnak kedvenc számaitok sztereóban. A 11SALE201 kuponkóddal 13 500 forintos áron rendelhetitek meg német raktárból, ingyenes szállítással.

hirdetés