hirdetés

Meavon masszázspisztoly akció: ennyiért már megfontolandó

hír
Meavon masszázspisztoly akció: ennyiért már megfontolandó 1
írta: SonkaMod
2021-02-03

A Xiaomi alá tartozó Yunmainak az egyik masszázspisztolya most volt a szerkesztőségünkben, és az az eszköz nem annyira nyűgözött le, mint amennyire vártuk tőle. Bár kétségkívül minőségi eszköz, de beárnyékolta az összképet a nagy súlya és az, hogy drága, valamint a szállítási költség is elképesztően magas volt rá. A Meavon hasonló termék, az ára sem sokban különbözik, de egy leheletnyivel kifinomultabb, és most jóval olcsóbban rendelhető.

Arra azért fel kell készülni, hogy az eszköz használata fájdalmas, főleg az első próbára. De ez minden hasonló masszázzsal így van, egy sima SMR hengerezéssel is meg tudjuk úgy gyötörni magunkat, hogy sziszegjünk a fájdalomtól, de aztán utána máris jobban érezzük magunkat, tehát érdemes ezeket használni. Nemcsak sportolóknak jó a masszázs, a hosszantartó, egész napi ücsörgéstől is kikészülhetünk úgy, hogy igazán jólessen egy átmozgatás.

Vannak olcsó masszázspisztolyok, amik végeredményben működnek, de azért erősen ’kínaipiacos’ cuccok, és vannak a drágábbak, mint például a Yunmai. Ez a Meavon azért jó, mert minőségi, rengeteget bír az akkuja, jól szabályozható, remek a dokkoló, és még megfizethető is. Banggoodon a BG19561 kuponkóddal 26 000 forintért rendelhető, és ebben benne van az áfa- és vámmentes EU Priority Line szállítási mód díja is.

hirdetés