hirdetés

Xiaomi Vacuum-Mop 2 Pro+ porszívó elképesztő áron

hír
Xiaomi Vacuum-Mop 2 Pro+ porszívó elképesztő áron 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-03-21

A Vacuum-Mop 2 Pro+ nem a legsikeresebb Xiaomi robotporszívó a gyártó történetében. Bár maga a gép jó, a funkciói is igen csábosak, mégsem vásárolták meg sokan a készüléket, ami annak köszönhető, hogy igencsak felárazták. Amikor kijött, az akkori áráért cserébe lehetett jobbat is kapni, így pedig arra a sorsra jutott, hogy alig vették, és szép lassan egyre olcsóbb lett. A Banggood most pár darabot olyan elképesztően olcsón ad, hogy erre érdemes lecsapni, hiszen már 60 000 forint alatti a robot, ami nemrég még 160 000 Ft volt, és itthon is elkérnek érte majdnem ennyit.

Lehet neki virtuális falat húzni, lehet kizárni területeket definiálni, hogy hol ne porszívózzon vagy ne töröljön fel. Felismeri magától a szőnyegeket, és rögtön megemeli ilyenkor a teljesítményt. A feltörlésnél állíthatjuk az elhasznált víz mennyiségét, amit egy elektromos pumpa vezérel. Mivel ez is egy Xiaomi termék, így értelemszerűen a Mi Home appban lehet mindenfélét állítgatni, illetve távolról vezérelni a porszívót.

A Banggood tavaszi fesztiválja már javában tart, és többek között a Dreame D9 Max robotporszívót is zseniális áron lehetett megrendelni, de a Xiaomi Vacuum-Mop 2 Pro+ még ennél is olcsóbb, de más is ez a konstrukció. Ezt a gépet a BGbefe2b  kuponkóddal már mindössze 58 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megkapjuk, szállítási költséggel együtt, európai raktárból. A modell már kevés helyen vásárolható meg, de itthon még most is nagyjából 140 000 forintba kerül. A Banggoodos ajánlat erősen limitált, így érdemes sietni a rendeléssel.

hirdetés