hirdetés

A Dreame D9 Max végre annyiért kapható, mint az elődje

30 000 forintos áresést mutatott be pár hónap alatt

hír
A Dreame D9 Max végre annyiért kapható, mint az elődje 1

Forrás: Banggood

írta: Atika
2023-03-20

A Dreame D9-et és a D9 Maxot is sikerült tesztelnünk, amikor megjelentek, sőt, a D9 azóta is nálam teljesít kiváló szolgálatot. Ezt leváltotta a Max verzió, nagy bánatunkra viszont jóval drágábban lehetett eddig kapni, mint az elődjét. Ez most megváltozott, ugyanis nagyot zuhant az ára, a 11.11-es akcióhoz képest 30 000 forinttal lett olcsóbb, így már 66 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért hazavihetitek a BGf790a0  kuponkód felhasználásával.

Már a legtöbb porszívó feltörölni is tud, ez alól a Dreame D9 Max sem kivétel, ráadásul antibakteriális törlőpárnával van felszerelve. A víztartályába 270 ml víz fér, ezt pedig elektromosan képes adagolni, aminek az intenzitását három lépcsőben állíthatjátok.

Egy töltéssel akár 150 percig is tud takarítani, de ez nem is kifejezetten lényeges, mert ha merül, akkor automatikusan dokkol, majd ha feltöltött, ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. Beállíthattok az appban virtuális falakat, no-go és no-mop zónákat, így tökéletesen elszeparálhatjátok azokat a területeket, amiket szeretnétek, hogy békén hagyjon a robot. A no-mop zóna különösen fontos, mert például senki sem szeretné, hogy összevizezze a gép a szőnyegét, ugyanakkor annak a porszívózása kihagyhatatlan. Ha ennél is több részletre vagytok kíváncsiak, akkor érdemes átolvasnotok a tesztünket a termékről.

A Dreame D9 Max egy nagy tudású eszköz. Nem tud annyi fancy dolgot, mint egy Roborock S6 MaxV, de egy Viomi SE szintjén simán van, csak annál jóval erősebb. A Banggood tavaszi vásárán a BGf790a0  kuponnal a végösszeg 66 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ennyiért pedig már tényleg csak ajánlani tudjuk. A gépet EU raktárból küldik, csekély összegért szállítják ki Csehországból, de ezt már bele is kalkuláltuk az árba.

hirdetés