hirdetés

Xiaomi Amazfit Pace 14 500-ért, EU raktárból

hír
Xiaomi Amazfit Pace 14 500-ért, EU raktárból 1
írta: Don Kartács
2020-11-12

Vén kecske is megnyalja a sót, tartja a mondás. Ez a kecske a Xiaomi Amazfit univerzumban a Pace modell, ami a legelső volt a később átnevezett Stratos szériában. Az új modellek a földbe taposták a zenelejátszást – van benne háttértár -, GPX fájlokat, külső BT eszközöket, Strava szinkront, cserélhető számlapokat is támogató óra árát. Lengyel raktárból store kupon felhasználásával és az AUTHEN1111 kód segítségével 14 500 forintért vihetitek.

Az elmúlt 2 évben pedig csak úgy ömlöttek rá a frissítések, számtalan updaten és javításon esett át, vagyis bővült a funkcionalitás, miközben esett az ár. Ez egy ideális helyzet, nekünk, akik imádunk ár alatt vásárolni, így jutottunk el a mostani helyzethez, amikor már csak 14 500 Ft-ot kérnek a termékért a store kupon felhasználásával és az AUTHEN1111 kód bepötyögésével. Ráadásul EU raktárból érkezik, ami az Ali legnagyobb problémáját – az áfa és vámfizetést – ki is küszöböli.

A kuponok használatával érdemes sietni.

Ezt nemcsak azért mondjuk, hogy „jaj, vegyetek már meg mindent”, hanem azért, mert az Aliexpress sok esetben felhasználási korláttal limitálja a kódokat, de ezek pontos mennyiségét nem közli. Vagyis ha ötezerszer lehet felhasználni valamit, és te vagy az 5001., akkor szomorú leszel. Ma reggel még élt a 30 dollár vagy annál nagyobb összegű vásárlásnál a 4 USD kedvezményt adó SINGLEDAY4 kód, de mostanra sajna már nem használható. Az AUTHEN1111 kapcsán ugyanez bármikor bekövetkezhet, tehát aki, használni akarja, az minél előbb tegye meg. Ha esetleg menet közben már nem élne, írjatok nekünk az FB felületünkön és igyekszünk segíteni.

hirdetés