hirdetés

Szerelembe estem egy fülessel, pedig nincs 2000 Ft

hír
Szerelembe estem egy fülessel, pedig nincs 2000 Ft 1
írta: Don Kartács
2020-11-10

Nagy GGMM fan vagyok, az egyik legjobb „ismeretlen” márka a piacon, olyan termékekkel, mint a legendás, de már nem kapható M3. De most nem a prémium vonalra hívnám fel a figyelmet, hanem a sportos fülesükre, amit 8 hónapja ketten is használunk, és imádjuk. Nem lehet elpusztítani, sose esik ki a fületekből, jó a hangja és olyan olcsó, hogy marokszám lehet vásárolni. Ha elhagyjátok, vagy véletlen ráléptek, akkor sincs semmi, mert csak 1940 Ft-ot kérnek érte. Én többet is vettem belőle, jut a lakásba, a kabátomba és a kocsiba is. Természetesen ez is 11.11-es akció, vagyis kosárba be, holnap pedig irány kifizetni.

Szintén fontos, hogy a kezelést fizikai gombok valósítják meg, nem kell tapizni, nincsenek random bekapcsolódó funkciók, mikor izzadt kézzel nyúltok oda. A vezérlés háromgombos, kétoldalra szétszedve, külön a zeneszám léptetés és a hangerőállítás, eltéveszthetetlen, beton biztos a rendszer. A hívásokat fel is lehet vele venni, a mikrofonja maximum közepes, de nem használhatatlan. A BT átvitel pedig nálam sosem szaggatott, amit sajnos nem minden konkurense mondhat el magáról.

Nem akarom túlragozni a dolgot, annyira olcsó, hogy többet is vettem a GGMM W600-ból. Ha elromlik – bár ennek semmilyen jelét nem adta eddig -, akkor egyszerűen kidobom, és előveszek egy másikat, mert filléres tétel. A 11.11-es akciók keretében 1940 Ft-ért lehet elhozni, ennyiért még a leghitványabb Hama zajongókat sem adják oda a Media Marktban, pedig az hangminőségre mindennek a legalja. Aki pedig nem akar vacakolni vagy várni 1 napot, annak betettem egy alternatívát is, ahonnan „őrületesen sokat” kérnek érte, 2400 Ft-ot.

hirdetés