hirdetés

Roidmi „Éva” bőven 200 000 Ft alatt érhető el

Az egyik legjobb felmosásra kihegyezett eszköz a kisebb tudású porszívók áráért

hír
Roidmi „Éva” bőven 200 000 Ft alatt érhető el 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-11-08

A Roidmi EVA az egyik legdurvább csúcsporszívó a Roborock S8 széria mellett, ami jelenleg a piacon elérhető. Mindent tud amit kell, de a legnagyobb vívmánya az ilyen önürítős porszívóknak a gondtalan használat. Egyszer beidőzítitek, és utána hetekig gondtalanul teszi a dolgát. Évát ráadásul felmosásra hegyezték ki, a forgókorongjai segítségével remekül takarít. Most ráadásul elég agyonvert áron kapható, a GKB231150  kóddal és a paypalos kedvezménnyel 188 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ig szorítható le az ára. EU raktárból küldik, ingyenes szállítással.

A burkolatválasztókkal is remek viszonyt ápol, képes 2 centis küszöböket is leküzdeni. A dokkolóján található egy színes kijelző, ahol kis ikonokkal jelzi a por- és a víztartály telítettségét, illetve, ha kifogyott belőle a tiszta víz. Kettő darab, percenként akár 180-at forgó felmosófej került az aljára, amikkel rendesen megdolgozza a padlót, tehát valódi felmosásra képes, ez már egészen közel áll ahhoz, amit ti is műveltek a kézi felmosóronggyal. Ha végzett a robot a felmosással, akkor visszatér a dokkolójára, és a koszos vizet kiüríti, majd újra feltölti önmagát. A két víztartály űrtartalma 3,6 és 4 liter, ez már lehetővé teszi, hogy nagyjából 60 napra teljesen automatizálható legyen a gép, hiszen mindent csinál magától, a portartály ürítése is automatikus. További extra, hogy a felmosófejeket nemcsak kitisztítja, hanem meg is szárítja a takarítás befejeztével. Vagyis nem nagyon kell csinálnotok semmit, amíg „Éva” takarít, maximum a bútorokról lesöpörni a port a padlóra.

Az ilyen szintű kényelem pedig elég jól árazható, szerencsére mára már nem fog olyan vastagon a ceruza, mint bő 1 éve. A GKB231150  kóddal és a paypalos kedvezménnyel 188 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ig szorítható le az ára, EU raktárból küldik, ingyenes szállítással. Jó viszonyítási pont a Robocok Q8 Max+, ami kb. ugyanennyibe kerül, csak éppen kevesebbet tud.

hirdetés