hirdetés

A Roidmi EVA brutális tudással debütál a Geekbuyingon

Nagyon innovatív a cucc

hír
A Roidmi EVA brutális tudással debütál a Geekbuyingon 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-06-24

A Xiaomi égisze alá tartozó Roidminak már nem ez az első ropotporszívója, de ezzel most igazán nagyot alkottak. Na nem maga az önürítés ténye miatt emelkedik ki, mert olyat már láttunk, hiszen egyre több gyártó jön ki az ehhez hasonló termékeivel. A Roidmi csavart egy jókorát a dolgon és a dokkolót nem csak a porszívó viszonylag kis tartájának kiegészítésére használja, jóval megnövelve ezzel az üritések között eltelt időt, de még a felmosáshoz szükséges tiszta vizet, illetve a felmosás után keletkező szennyezett folyadékot is tárolja. És ez még nem minden, amit a gép tud, de erről később.

Ezeket az újdonságokon kívül természetesen a porszívó tud mindent, amit a társai. Telefonos applikációval, illetve hanggal is vezérelhető, mert együttműködik Amazon Alexával és a Google asszisztensével is. Szívóereje 3200 Pa, felismeri a szőnyegeket, ahol porszívózás közben megemeli a szívóerőt. Kialakíthattok neki no-go és no-mop zónákat is az eszköz által rajzolt térképen. LDS navigációval rendelkezik, elkerüli a szerteszét hagyott tárgyakat, illetve egy bútor alá se fog beszorulni, mert felméri a magasságot, így csak olyan helyre megy be, ami alatt biztonsággal át is fér. Leesni se fog a lépcsőn, mert azokat is észleli, viszont egy 2 centis küszöbbel még simán elboldogul. A dokkolóján található egy színes kijelző, ahol kis ikonok felvillantásával tudatja, ha tele a por-, vagy a víztartálya, amibe az elhasznált vizet gyűjti,  illetve, ha kifogyott belőle a tiszta víz. A firmware frissítéseket magától intézi, így ezzel se kell törődnötök.

Ahogyan Ti is látjátok, ez egy nagyon profi robotporszívó lett, aminek ennek megfelelően meg is kérik az árát. 800 dollárról indul, de most a GKB10TH4  kupon segítségével 50 dollár kedvezményt kaphattok június 27-ig, így az ára 285 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). lesz áfával és szállítási költséggel együtt. Ha kicsúsztatok a határidőből, akkor se kell kétségbe esni, mert 27-e után is tudtok 40 dollárnyit spórolni ROIDMIEVA  kuponkóddal.

hirdetés