hirdetés

Megjelent a Tronsmart Force Pro Bluetooth hangszóró

hír
Megjelent a Tronsmart Force Pro Bluetooth hangszóró 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2021-09-07

A Tronsmart remek hangszóróinak a sora egy újabb taggal bővült. A Force Pro egy ígéretes kütyü, mert vélhetőleg hasonló, mint a Force 2, csak éppen jóval erősebb, és talán még a hangminőségen is tudtak húzni. Már a neve alapján sejthető, hogy ez egy felsőkategóriába szánt hangszóró lesz, legalábbis a Bluetooth-os variánsok körében. Az eredeti ára nem véletlenül 100 dollár, de kuponnal szerencsére jóval olcsóbban is rendelhető.

A mérete nagyon ideális, a 24x11x7 centiméterével elég könnyedén szállítható, mégis bele tudtak tenni egy akkora akkumulátort, amivel 15 órán keresztül tud működni közepes hangerőn. Újratölteni Type-C porton keresztül lehet, ami a hátoldalán kapott helyet, egy hagyományos USB bemenet, SD kártya foglalat és jack dugó társaságában.

Az újabb Tronsmart hangszóró is annyira kecsegtető, mint a mostanában megjelent modelljeik, így biztosak lehetünk benne, hogy ez is egy remek kütyü lett. Az alapára elég borsos, körülbelül 30 000 forintba kerülne, de a GKBTSCZ1  kuponkóddal ez levihető 24 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra, szállítási költséggel együtt. A Geekbuying csehországi raktárából rendelhető, gyors szállítással, és teljesen áfamentesen.

hirdetés