hirdetés

Még olcsóbb lett a Viomi S9 a Geeklifetime-nál

hír
Még olcsóbb lett a Viomi S9 a Geeklifetime-nál 1
írta: molcsa
2021-03-27

Korábbi cikkünkben összegyűjtöttük a legjobb Viomi robotporszívó vételeket a nemrég indult Geeklifetime webshopból, de most a család feje, a mindentudó Viomi S9 még sokkal olcsóbb lett. A VIOMIS9 kóddal ugyanis 174 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra megy le az ára, így több mint 25 000 forinttal olcsóbban adják, mint eddig. Továbbra is európai raktárból küldik, így garantáltan áfamentes és néhány nap alatt megérkezik.

Újdonság továbbá a Geeklifetime háza táján, hogy elindították a német, olasz és francia aloldalaikat. Ezeken euró alapon adhatjuk le a rendeléseinket (a „normál” Geeklifetime oldalon dollárban vásárolhatunk), így ha valakinek számít, hogy milyen valutára váltja a pénzét – mert esetleg van dugi eurója valamelyik bankszámláján, amit még a boldog békeidőkben váltott, amikor nem 365 forint volt az árfolyam -, akkor érdemes ezekről rendelni.

Jelen esetben mondjuk mindenkinek jobban megéri ezeket használni, mert a kuponos ár euróról átszámítva ennyi, ha dollárban vesszük meg a globál oldalon, akkor valamivel több, 180 000 Ft ($582.99) lesz a végösszeg. A nyelvet és a fizetéskor használt valutát leszámítva a szállítási feltételek és minden más változatlan ezeken az aloldalakon is.

hirdetés