hirdetés

Még olcsóbb lett a BlitzWolf masszázspisztolya

hír
Még olcsóbb lett a BlitzWolf masszázspisztolya 1
írta: Don Kartács
2021-11-24

A kínai masszázspisztolyok egy ideje nagyon népszerűek, nem csoda, hiszen egy-egy jobb modellért itthon 30-40 ezer forintot is elkérnek, míg keleti barátaink jóval olcsóbban árulják ezeket a termékeket. Most a BlitzWolf olcsóbbik masszírozóját lehet a BGBFQ37 kuponnal 12 500 Ft-os árra leszorítani, ráadásul cseh raktárból küldik a cuccot, ingyenes szállítás mellett.

A BlitzWolf BW-FAS1 névre keresztelt masszázspisztolyt idén már mi magunk is alaposan leteszteltük. A kételemű szériának – a másik a BW-FAS2, ami egy fajta fejlesztett modell – ez az olcsóbbik darabja. Egy nagyon jó minőségű termékről van szó, kiváló az anyaghasználata, a kezelése gyerekjáték, és több olcsó készülékkel szemben nem idegesítően hangos. Egy 2000 mAh-s akkumulátor található benne, melyet Type-C porton keresztül tudunk feltölteni, egy töltéssel pedig körülbelül 7 órán át tud üzemelni. A masszázs intenzitása négy lépcsőben állítható, így mindenki igényei szerint tudja használni a kütyüt. A pisztoly feje cserélhető, 4 darabot mellékelnek is a csomagban, amelyek a test különböző részeire vannak tervezve.

A gömb alakút a nagyobb izomcsoportokra szánták, van egy lapos fej a finom masszázsra, egy U alakú a nyakra és hátra, illetve egy hegyesebb rúd alakú, amivel kisebb területeket, például a talpunkat, könyökünket és térdünket tudjuk alaposan megmasszírozni.

A BW-FAS1 tökéletes lehet a rendszeresen sportolóknak és a sokat üldögélő irodai munkásoknak is, hogy a megfáradt, elgémberedett testrészeiket kicsit felfrissítsék. A Banggoodról beszerezhető terméket Csehországból szállítják, így gyorsan megérkezik, a BGBFQ37 kuponkóddal pedig csak 12 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte kicsengetnünk.

hirdetés