hirdetés

Kedvezmény Amazfit sportórákra és Roidmi porszívókra

hír
Kedvezmény Amazfit sportórákra és Roidmi porszívókra 1
írta: Don Kartács
2021-07-28

A Xiaomishop égisze alá tartozó Roidmi.hu és az Amazfitstore is jelentkezett néhány akcióval. Előbbi 2 állóporszívót árazott le, utóbbi pedig az tokiói olimpia tiszteletére az összes sportóra árát csökkentette. Mivel ezekből a termékekből rengeteget teszteltünk, ezért érdemes elolvasni a cikkeinket is, ha másért nem, akkor a korábbi árakat használhatjátok összehasonlítási alapnak. Természetesen, mint minden magyar webshop esetében, itt is jár a termékek mellé a magyar számla, a magyar nyelvű ügyfélszolgálat és a hazai jótállás.

Roidmi.hu – Minden ami állóporszívó

Ami a Roidmi.hu-t illeti, itt kevesebb az akciós termék, igaz az állóporszívók száma sem olyan magas, mint mondjuk az óráké, de azért érdemes a gyűjtőoldalon körbenézni. Két porszívót vihettek el olcsóbban, ezek az alábbiak:

  • Roidmi F8 Lite51 990 Ft: a Xiaomi Roidmi alap akkumulátoros állóporszívója, ami annyira olcsó, mintha kintről rendelnétek, csak itthon kaptok a 2 év általános mellé 5 év jótállást a motorra is. 40 perc az üzemidő, amivel 100 négyzetmétert végig lehet takarítani. Ezért az árért már a szállítás is ingyenes.
  • Roidmi S2: – 91 990 Ft: A nagy klasszikus, az F8 utódja és továbbfejlesztett változata. Ez már nem garzonlakásokba való, hanem komolyabb cucc, 60 perc üzemidővel, illetve applikáció alapú monitorozással. A 2 év általános mellé 5 év jótállást itt is adnak a motorra. Ezt egyébként el is lehet hinni, a korábbi modellt 3,5 éve használom, minden hiba nélkül.

Természetesen ahogy mindig, itt is érdemes megnézni a többi terméket is.

hirdetés