hirdetés

Ismét olcsón vihető a BlitzWolf kávéfőzője

hír
Ismét olcsón vihető a BlitzWolf kávéfőzője 1
írta: Don Kartács
2022-01-27

A BlitzWolf már három kávéfőzőt is piacra dobott az előző évben. Elsőként a BW-CMM1 debütált, majd jött a cikk főszereplője a BW-CMM2 , ezt követte nem sokkal később a gyártó csúcsgépe, a BlitzHome BH-CMM5, melynek a tesztjét itt olvashatjátok. Jelenleg a középső modellhez tudtok jó áron hozzájutni, a BGCMM2BF kóddal 27 500 forintot kérnek érte.

A BlitzWolf BW-CMM2 presszógép még áprilisban járt szerkesztőségünkben, és rögtön meg is kedveltük. A róla készült tesztünket ide kattintva érhetitek el. A termék remek külsőt kapott, nem spóroltak az anyagokkal, a rozsdamentes acél borítás kifejezetten jól áll neki, így minden konyhába passzol. Az 1100 watt teljesítményű készülék hátulján találjátok a másfél literes víztartályt, amiből saját magának szivattyúzza és melegíti fel a vizet 92-95 Celsius-fokra, ami nagyjából a kávé ideális lefőzési hőmérséklete, itt még nem ég meg a pogácsa.

Mindezt 15-20 bar nyomással teszi, ami szintén egy sokszor elhangzó sarokszáma a kávéfőzésnek, de azt hozzá kell tennem, hogy például a BH-CMM5 esetében ennél kisebb értéket mutatott a gép lefőzés közben, szóval ezt nem kell egy kőbe vésett információnak venni. A karon két nyílás található, vagyis egyszerre akár két csészényi kávét is készíthettek. Ehhez érdemes frissen darálni a kávét, amit ugyan CMM2 nem tud, de a CMM5 már igen, tehát aki ilyesmire vágyik, az a nagyobb modellt válassza.

Extraként a készülék oldalára tejhabosítót szereltek, így meglephetitek magatokat és a barátaitokat egy finom cappuccinóval vagy lattéval is. A gép elején található érintőgombok segítségével tudjátok vezérelni, ahol többek közt beállíthatjátok, hogy mennyi vizet használjon fel. Ha beírjátok a megfelelő mezőbe a BGCMM2BF kuponkódot, akkor 27 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a készüléket a Banggood lengyelországi raktárából, ingyenes és gyors szállítással. Bónuszként a vásárlás mellé egy ilyen rozsdamentes acélból készült kulacs is jár 14 dollár értékben.

hirdetés