hirdetés

Ismét olcsó a Trouver Power 12 über porszívó

hír
Ismét olcsó a Trouver Power 12 über porszívó 1
írta: molcsa
2021-11-25

A Trouver márkát kevesen ismerik még a Xiaomi fanok között is, pedig ez is az ökológiai lánc része, vagyis kiváló a minősége, de jellemzően alulárazottan lehet hozzájuk jutni. Erről korábban már írtunk a Solo 10 és a Power 11 kapcsán is. Az igazi kínaizók már dörzsölik is a kezüket, hogy akkor a Power 12 is egy remek vétel 47 900 Ft-ért, amihez az admitadBF18 kódot kell használnotok. A cucc német raktárból érkezik, és az áfa már benne van az árban, így semmi plusz költséggel nem kell számolni.

Trouver Power 12 – A cég prémium modellje

Amikor a Solo 10 és a Power 11 termékeket teszteltük, döbbentünk rá, milyen gyöngyszemeket lehet a Xiaomi ökoszisztémában vagy a Youpin webáruházban találni, amiről itthon senki nem tud. Van még pár ilyen szerteszéjjel a neten, annak idején így bukkantunk rá a Li-Ning cipőkre is. A Trouver termékek minősége, anyaghasználata és dizájnja megegyezik a Roborock és a Dreame – akik egyébként a gyártó cég is – modellek minőségével, de általában olcsóbban érhetők el.

A Power 12 a széria drágább és nagyobb tudású állóporszívója, 150 AW szívóteljesítménnyel és 23 000 pascal szívóerővel.

Viszonyítási alap, hogy a Roborock H6 is nagyjából ennyit tud, csak az egy 100 000 Ft fölötti porszívó. A Power 12 üzemideje 60 perc, 50 négyzetmétert kb. negyed óra alatt szoktam végigtolni a saját porszívómmal, vagyis nagyjából 200 négyzetméterig nem lesz gondotok ezzel sem, ha nem pepecseltek minden szegélyléccel és ajtókilinccsel 3 percet. A porszívó kifejezetten könnyű, a test 1,45 kg-os, vagyis nem lesz gond a gyengébb személyek számára sem, hogy felemeljék és takarítsanak vele. Bár még mindig nincsen minden porszívón OLED kijelző, de a Tizenkettes ezt az extrát is kipipálja, így sokkal könnyebben leolvashatók a működési adatok, mint például a töltöttség.

Oké, akkor biztosan a kiegészítőknél spóroltak, de nem. Fali szerelvény, ami egyben töltő is, kétállású szűkítő fej, és a fő motoros kefe mellé jár a kisebb atkaeltávolító is, talán csak a flexibilis toldalék hiányzik, amivel az autóban lehet matatni. Nekem a kinézet is nagyon tetszik, és fehér porszívó tulajdonosként mondom, hogy ezen a sötét összeállításon sokkal kevésbé látszik meg a kosz, márpedig takarításnál abból lesz bőséggel.

A 47 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os ár eléréséhez fizetéskor be kell írni az admitadBF18 kódot. A cucc német raktárból érkezik, így az áfával és a vámmal nem kell vacakolnotok.

hirdetés