hirdetés

Ismét bomba jó áron kapható a BlitzWolf talpmasszírozója

hír
Ismét bomba jó áron kapható a BlitzWolf talpmasszírozója 1
írta: hajas
2021-11-12

A BlitzWolf már egy rakás masszírozógépet mutatott be, többek közt az általunk is tesztelt BW-FAS1-et és a BW-FAS2-t. Most a gyártó talpmasszírozógépét tudjátok jó áron beszerezni, ami egy hosszú séta vagy futás után segít majd az ellazulásban.

A BlitzWolf BW-MGS2 a lábujjaitoktól egészen a sarkotokig alaposan átdolgozza a lábfejeiteket. A tetején található nyílásokba kell betenni a lábaitokat, melyekben kivehető, mosógépben tisztítható szövetbetétek találhatók. Ezek alatt kaptak helyet a görgők, melyek a talpaitokat, felülről pedig a légkompresszió nyomkodja kellemesen a lábfejetek felső részeit. A masszázs segít a fájdalmak enyhítésében, illetve serkenti a vérkeringést is, így nemcsak a sportolóknak vagy fizikai munkát végző embereknek, hanem az idősebb korosztály tagjainak is jól fog jönni a használata. A masszázs erősségének intenzitása több lépcsőben állítható, sőt, rengeteg üzemmód közül választhattok.

A belső része fűthető is, vagyis a fázósok is élvezni fogják, ahogy a téli napokon melengeti a lábaikat a készülék. 10, 15, illetve 20 perces programok közt tudtok választani, az idő lejártával pedig a kütyü automatikusan kikapcsol. Vezérelni a készülék tetején található gombok segítségével tudjátok, melyek LED háttérvilágítást kaptak.

Ha használjátok a BGDBU64 kódot, akkor 23 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron tudjátok megrendelni Csehországból, ez az összeg pedig már tartalmazza a szállítási költséget is.

hirdetés