hirdetés

Haylou TWS füles alig több, mint 4000 forintért

hír
Haylou TWS füles alig több, mint 4000 forintért 1
írta: Atika
2021-11-06

A Haylou több TWS fülest is piacra dobott már, de a GT1 az egyik legolcsóbb darabjuk. Van itt minden, ami miatt érdemes foglalkozni vele: érintéses vezérlés, Bluetooth 5.0 és vízállóság. Most november 11.-e közeledtével érkezett hozzá egy kupon, amellyel 4400 forintért vásárolhatjuk meg a budget fülhallgatót.

A Haylou GT1 olyan kínai füleseknek jelent konkurenciát, mint például a QCY T1C. A GT1 egy töltéssel nagyjából 3 órán át üzemel, de a bölcső további 12 órányi zenehallgatáshoz elegendő energiát tárol magábanBluetooth 5.0-s chippel szerelték, ami alacsony energiafogyasztást és minimális késleltetést biztosít számunkra, így videónézés közben biztosan nem lesz zavaró a hang és a kép közötti csúszás. A fülesek oldalai érintésérzékenyek, így anélkül válthatunk a zeneszámok között, hogy elő kellene vennünk a mobilunkat a zsebünkből. Ez például a tömegközlekedés során lehet hasznos, de sportoláskor is, ráadásul a folyadékok sem tesznek benne kárt, hiszen IPX5-ös minősítéssel rendelkezik.

Jelenleg előrendelhető státuszban van a Haylou GT1, ugyanis elég gyorsan elkapkodták a jelenlegi raktárkészletet, de a Banggood november 8-ai feladást jósol a termék adatlapján. A BGGT13 kuponnal most 4400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetjük meg a low budget Haylou fülhallgatót, további költségektől pedig nem kell tartanunk.

hirdetés