hirdetés

Extra kedvezmény a Rendeljkínait kóddal

Ha még spórolnátok egy kicsit

hír
Extra kedvezmény a Rendeljkínait kóddal 1
írta: Rolla
2019-11-30

Kuponok, villámakciók, egyet fizet kettőt kap dealek… Belefuthattok ezerféle spórolási lehetőségbe a Black Friday hétvégéjén, de ilyenbe biztos nem. A saját RendeljKínaitos kódunkkal a kedvezményes árból további forintokat faraghattok le két népszerű termék végösszegéből. De ha már erre jártam, nem hagyhattam ki a Xiaomi Redmi Note 8T-t sem a listáról, hiszen hol kapni manapság 50 000 forintért ilyen jó telefont?

Komolyabb sportolóknak pedig a Strava szinkronizálás támogatottsága plusz pont, én személy szerint csak ezt használom a futásaimhoz, hiszen így mindenféle challange-et tudok teljesíteni, ami kifejezetten serkentően hat a teljesítményemre. A kisebbik óra ráadásul végre úgy néz ki, ahogy kell, nem olyan nevetségesen nagy, mint a Stratos volt, de nem is gyerekjáték műanyagból készült, mint a Verge széria. A 47 mm-es 39 000 forintba kerül a rendeljkinait107 kóddal, ráadásul EU raktárból érkezik, így tuti ideér még karácsony előtt.

Xiaomi Air 2 TWS fülhallgató

Nem az első eset, hogy egy Xiaomi terméknél névtisztázással kell indítani a bemutatót. Szóval ha Air 2-ként nem ismerős a dolog, akkor keressétek AirDots Pro 2-ként, amiről a tesztünket itt olvashatjátok el. Becsapós tud lenni, de nem, nem egy almás AirPods-ot láttok, pedig még a neve is olyan, mint mikor a Nike-t átnevezik Mike-ra, a Converse All Stars-t meg Ball Starra, így már nem is olyan feltünő a turpisság.

De ez mindegy is, nem szólongatni kell, hanem a funkciója a lényeg, abban pedig szinte hiba sincs. A közelségérzékelős zeneelindítás és leállítás zseniális, jobb lett az üzemidő az elődhöz képest és a minőség is patent. Arra viszont készüljetek fel, hogy egy ilyen semi-ear füles sose fog olyan jól szólni, mint az agybadugós változat. 19 000 forintba kerül EU raktárból a rendeljkinait56 kóddal, ami elsőnek soknak hangzik, de megrágott almával ugyanez még többe fájna.

Xiaomi Redmi Note 8T okostelefon

Egyszer szívesem megnézném közelebbről, hogy hogyan lehetséges az, hogy a Xiaomi gyakorlatilag hetente kidob egy telefont a piacra. A Redmi Note 8T is a legújabbak között szerepel, és a gyártó jelenlegi eresztéseit és a specifikációt elnézve ismét egy jó középkategóriás telefont sikerült összedobniuk. A 4/64 GB-os verziót szerezhetitek be most a 42JU4F1W kóddal 50 000 forintért – sajnos ehhez már nincs saját kódunk -, ami a jelenlegi legjobb ár a piacon. Akit a kevés belső memória megijeszt első körben, az se izguljon, mert 256 GB-ig bővíthető, így pakolhattok rá képeket és videókat bőven. Operációs rendszere Android 9-en alapuló MIUI 10, de nagy rá az esély, hogy megvétel után lefrissül a legújabb MIUI 11-re. Snapdragon 665-ös SoC van benne, ami a középkategóriának már a felső részébe esik, ez azért elég bíztató.

Külsejét tekintve ismét a nagyobb készülékek híveinek kedvez a cég, hiszen 6,3 colos a kijelző, viszont szerencsére részletes, 2340×1080 pixeles felbontás jár hozzá, így simán nézhettek rajta videókat vagy játszhattok is.

Specifikációi alapján fotózásra sem uolsó az eszköz, de azért ne feledjétek, hogy valószínűleg nem fog annyira szép képeket csinálni, mint egy 100-200 ezer forintos készülék. Ennek ellenére igyekeztek a tervezők, hiszen rögtön négy lencsét – 48+8+2+2 MP – is csatasorba állítottak az eszköz hátlapján, előre pedig 13 Megapixeles egység került.

Az eddig csúcskategóriás kiváltságnak számító NFC és ujjlenyomat-olvasó most már az olcsóbb készülékekben, így a Note 8T-ben is megtalálható, továbbá 4G és B20 képes, így a zavartalan mobilnetezés is biztosított. 4000 mAh-s aksija miatt pedig ismét big up a Xiaominak, hiszen így gond nélkül kibírja az egy-másfél napos használatot is. 50 000 forintért ritkán kapni ennyi mindent, így jószívvel ajánlom, és bár ezt nem teszteltük, viszont a Redmi Note 8-at igen. A két készülék között mindössze annyi a különbség, hogy a 8T-ben NFC is van.

hirdetés