hirdetés

Elsőprő áresés a Tronsmart Force 2 Bluetooth hangszórónál

hír
Elsőprő áresés a Tronsmart Force 2 Bluetooth hangszórónál 1
írta: SonkaMod
2021-04-07

Akik lemaradtak az előző héten tartott Aliexpress szülinapról, de akarnak egy jó Bluetooth hangszórót, azoknak itt a lehetőség. A Tronsmart Force 2 egy nagyon jó zenedoboz, amit most kiváló áron, 14 000 forintért lehet megrendelni. Ennél olcsóbb csak a Ali szülinapkor volt, és akkor sem sokkal.

Mondhatnánk, hogy tud TWS módban is működni, de ennél az eszköznél ezt máshogy hívják, mégpedig broadcastnak, amivel összesen akár 100 darab Force 2-t is összeköthetünk, és akkor egyszerre szólnak. Míg a TWS esetében két hangszóróval lehet ezt eljátszani, ahhoz képest irdatlan szám ez a 100 darab. Nem is valószínű, hogy ezt bárki kihasználja, viszont egy baráti társaságban azért összejöhet 3-4 ugyanolyan zeneláda.

A hangszóróról mindenképp érdemes elolvasni a részletes tesztünket, hiszen ott hosszasan taglaljuk a kütyü előnyeit, illetve hátrányait, de ez utóbbiból nem igen van. A Bluetooth hangszóró körülbelül 17-18 ezer forintos áron indult, de az előző heti Aliexpress szülinapkor jóval olcsóbban meg lehetett vásárolni, de annak az akciósorozatnak már vége. A Tronsmart Official Store-ban adnak most rá egy 5$-os store kupont, valamint egy dollár automatikus kedvezményt a kosárban, így a végösszeg 14 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra jön ki. Ez elég jutányos ár, ennyiért bomba vétel. Ha szeretnénk hozzá egy hordozótáskát is, akkor is csak 14 900 forintot kell érte fizetnünk. Hab a tortán, hogy lehet lengyelországi raktárból rendelni, így semmiféle plusz költség nem rakódik rá, és egy héten belül már hozza is a futár a csomagot.

hirdetés