hirdetés

Alldocube X Neo – AMOLED kijelzős tablet hihetetlen áron

hír
Alldocube X Neo – AMOLED kijelzős tablet hihetetlen áron 1
írta: Don Kartács
2020-11-11

Már két éve várjuk, hogy a Xiaomi Mi Pad 5 megjelenjen, de még csak értelmes hír sem látott róla napvilágot. Mindeközben a konkurensek folyamatosan tolják ki az új cuccokat, az Alldocube például egy 10,5 colos AMOLED kijelzős példánnyal jelentkezett, az X Neo-val, amihez még csak hasonlót sem tudunk mondani a kínai márkák között. A 4G LTE képes eszközért 69 000 Ft-ot kérnek a BG11AXNEO kuponnal, amiben már benne van az áfa- és vámmentes EU Priority Line szállítás is.

Ami az üzemidőt illeti, a 7700 milliamperórás akkumulátor 9,5 órányi képernyőidőt ígér Full HD filmek lejátszása mellett, itt jön ki, hogy még ekkora méretben is mennyivel takarékosabb az OLED technológia, mint a konkurens megoldások. Ha lemerül a hatalmas telep, akkor QC 3.0 gyorstöltési megoldással lehelhettek bele újra életet, ez a gyakorlatban szűk 40 perc alatt 50%-os töltöttséget eredményez, ami még egy modern flagship telefonnak is a becsületére válna.

Az Alldocube X Neo természetesen dokkolható is, igaz a billentyűzet feláras, és nem is éppen olcsó a pakk, 82 000 Ft-ot kérnek érte – kupon: BG11KXNEO -, így akinek erre nincs szüksége, az maradjon a 69 000 Ft-ba kerülő alap verziónál, amit a BG11AXNEO kuponnal érhettek el, és ebben már benne van az áfa- és vámmentes EU Priority Line szállítás is.

hirdetés