hirdetés

A fűthető mellény most hasznosabb, mint valaha

hír
A fűthető mellény most hasznosabb, mint valaha 1

Forrás: Banggood.com

írta: Norbi
2022-09-30

Fűthető ruházatból rengetegféle kapható már, szinte minden ruhadarabból rendelhető elektromos melegítőpanellel ellátott változat. A teljesség igénye nélkül, csak pár ilyen ruhadarabot sorolnék fel, amelyek között egészen meglepők is akadnak: talpbetét, zokni, kesztyű, nadrág, kabát, illetve az igazi klasszikusnak számító mellény is. Ez utóbbi nagyon jól tud jönni akár egy 18 fokra fűtött irodában, de akár otthon is, ha a magas rezsiárak miatt nem durrantjátok be annyira a fűtést. Persze a szabadban, túrázáshoz is remek társatok lehet egy hidegebb napon, de mi már síeléshez is ezt használjuk.

A mellény kizárólag fekete színben elérhető, viszont rendelés előtt érdemes áttanulmányozni a mérettáblázatot a termékoldalon, mert a kínai méretezés eltérő lehet az itthon megszokottaktól. A hasznos téli kiegészítőt most 11 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni, ha bepötyögitek a BGHU2644  kuponkódot. Ebben az árban az áfa és a szállítás is benne van, nem kell semmilyen egyéb költséggel kalkulálnotok.

Személyes tapasztalat: mivel a szerkesztőségben 2 embernek is van fűthető mellénye, pár napot végigdolgoztunk úgy, hogy 20 fokra állítottuk a szokott 23 helyett a termosztátot, majd bedurrantottuk a fűthető mellényt. Egy 10 000 mAh-s power bankkal kb. 6 órát képes üzemelni, egy másik power bank pedig mindig a töltőn volt, és így a végtelenségig cserélgethető a két telep. Gyakorlatilag ugyanazt a hőérzetet el lehet érni vele, mintha felfűtenétek a lakást, csak a lábatokon viseljetek valami vastagabbat – dupla zokni, plüss papucs és hasonlók -, mert értelemszerűen oda már nem jut az extra melegből. Ezt leszámítva viszont tökéletesen működik a dolog és rengeteget lehet vele spórolni.

hirdetés