hirdetés

Hírek

Az Apavlog kipróbálta az Alfawise WS-960 ablaktisztítót
AlfawiseApavlogMinleaf
írta: Don Kartács2020.01.03.

Az Apavlog kipróbálta az Alfawise WS-960 ablaktisztítót

Leesik vagy nem esik?

Újra Mesterházi Dávidot, az apavloggert kértük meg, hogy videós tesztben gyűrje egy kicsit az Alfawise termékét, egy ablakomosó robotot. Leesik-e a szerkezet, leszedi a vajat az üvegfelületről? Elbírja egy férfiember súlyát a vákuum? A videóból választ kaptok a kérdésekre.

Az amerikai katonák is érzik az USA és Kína közötti konfliktust
katonaságkínatiktokUSA
írta: SonkaMod2020.01.02.

Az amerikai katonák is érzik az USA és Kína közötti konfliktust

Talán azért nem fakadnak sírva a szigorításon a kőkemény tengerészgyalogosok a hír hallatán, de mostantól az USA kormánya tulajdonában lévő telefonokon nem futhat az egyik közösségi média platform. Nem, nem a Facebook, nem az Instagram, hanem a TikTok. Az indok pedig az, hogy ez az applikáció kínai kézben van, tehát potenciális fenyegetést jelent a kényes adatokra nézve.

Elrontott rendelés
Aliexpressmelltartó
írta: Rolla2019.12.28.

Elrontott rendelés

Ne higgyetek a kínai lányok mellméretének!

Oké, tudom, én vagyok a hibás, hogy a rengeteg neten keringő elcseszett ruharendelés után én is ehhez folyamodtam, bár ez nem is inkább hiba, hanem szimpla naivitás. Plusz szeretném leszögezni, hogy jelen helyzetben nem is a rendelt termék minőségével, hanem a méretével volt probléma. Azzal viszont akkora, hogy el sem tudom képzelni, kinek mi járhatott akkor a fejében, amikor a méretet megadta. De ha már ez történt, akkor megmutatom, hogy miért ne örüljetek, ha egy kínai lány azt mondja, hogy D kosaras a melltartója.

3000 forintért Windows 10 az újévben is
KeysWorldslicencMicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2019.12.27.

3000 forintért Windows 10 az újévben is

Már csak pár nap maradt hátra az évből, de miközben mindenki a karácsonykor fogant "kajababáját" dédelgeti érdemes felnézni a KeysWorlds.com-ra, ahol az újévet is leárazásssal várják.

Utolsó mentsvár notórius halogatóknak
telefonXiaomiXiaomishop
írta: Rolla2019.12.19.

Utolsó mentsvár notórius halogatóknak

Termékek itthonról

A Kínából rendelés sokszor türelemjáték, így akik szeretnek mindent az utolsó pillanatban intézni, azoknak nem ajánlatos Karácsony előtt néhány nappal külföldi oldalakról rendelni. Itt van viszont alternatívaként a magyarországi Xiaomishop, ahonnan 3 napon belül kézhezkapjátok a csomagotokat. A termékek mellé magyar garancia is jár, továbbá előreutalás esetén a szállítás is ingyenes. Gyors, áfa- és vámmentes, hazai gari. Mi kell ennél több?

Lehull a lepel
Curvefintechkártya
írta: Rolla2019.12.18.

Lehull a lepel

Itt húz be sok pénzt a Curve

Miután több lakossági bejelentés is érkezett a Curve furcsaságaival kapcsolatban, így a Business Insider arra vállalkozott, hogy utánajár, hogy miért kapnak az ügyfelek kérés nélkül lakossági helyett üzleti kártyát. Kinek jó ez és miért, illetve kinek okoz ezzel a fintech cég hatalmas károkat?

Okosórákra is beköltözött a Curve
Curvefintechpénz
írta: Don Kartács2019.12.15.

Okosórákra is beköltözött a Curve

Itt a Garmin, a Fitbit és a Sony Wena támogatás

A Curve az egyik legmenőbb ingyenes fintech szolgáltatás mostanában, és most újabb platformokkal bővült a felhasználás köre: végre 3 jelentős okosóragyártót is felvettek a palettájukra. Így akinek a fenti eszközökre esett a választása, az a továbbiakban telefon nélkül, a csuklóján viselt okoseszközökkel is tud fizetni. Mivel a Curve egy kártyaaggregátor szolgáltatás, ezért teljesen mindegy, milyen bankkártyátok van, a Curve az összest kezeli.

Péntek 13, az igazi Black Friday
Amazfit GTSXiaomiXiaomi egérXiaomi Yeelight
írta: Rolla2019.12.13.

Péntek 13, az igazi Black Friday

Népszerű cuccok kuponokkal

December 13, Luca napja. Már magához a dátumhoz is rengeteg babona és hiedelem fűződik, így dupla csapás, amikor ez péntekre esik. Tilos ezen a napon többek között sütni, fonni, mosni - konkrétan kövé dermedés lehet az ára, ha valaki mégis erre vetemedik -, tollat fosztani, nőknek dolgozni és kenyeret sütni. Mármint, ha hiszünk az effélékben.  Amit viszont biztosan nem tilos, az a vásárlás, így élvezzétek ki a mai pénteket, és pihenjetek egy kicsit a termékeket böngészve.

Hogy mi? 12.12?
11.1112.12GearbestGeekbuying
írta: Rolla2019.12.12.

Hogy mi? 12.12?

Ha még nem szórakoztátok ki magatokat

A novemberi 11.11 után úgy gondolták kedves kínai barátaink, hogy a nagy sikerre való tekintettel összedobnak egy igen kreatív és frappáns, 12.12 névre hallgató eseményt ma. A Geekbuying és a Gearbest is élt a ziccerrel, így ha még hiányzik valami a fa alól vagy láttok valami kihagyhatatlan ajánlatot, akkor csapjatok le rá.

Hubsan Zino 2 drón
DrónGearbestHubsan
írta: Don Kartács2019.12.12.

Hubsan Zino 2 drón

Mavic killer sokkal olcsóbban?

Nem sok idő telt el azóta, hogy körberajongtam a Hubsan Zinot, ami 75 000 Ft-ért kiváló vétel volt, és ti is szerettétek. Nem véletlen, stabilizált 4K 30 FPS képes gépet ennyiért senki nem adott. A második széria azonban szinte minden paraméterében túltesz az előzőn: nőtt az üzemidő, a hatótáv, optikai szenzorral stabilizálja a magasságát, fejlődött a távirányító, és már a kamera is 4K 60 FPS-sel képes a videókat rögzíteni. Az ára 120 000 Ft körül alakul, ami még bőven a Mavic széria alatt marad, de a Xiaomi Fimi X8 SE-t is szorongatja.

hirdetés