hirdetés

Rendelj kínait itthonról: mini Mercedes G gyerekeknek

Az igazi lekicsinyített, elektromos változata

hír
Rendelj kínait itthonról: mini Mercedes G gyerekeknek 1

Forrás: Alza

Raven96
írta: Raven96
2024-05-01

Legutóbbi E-Bike fesztiválunk keretein belül láthattad, hogy elektromos járgányokból manapság eléggé széles az elérhető választék, de csak a nagyok számára, gyerekszemmel sajnos korántsem ilyen nagy a kínálat. Pedig, ha anyának és apának is van elektromos rollere vagy biciklije, akkor a család legkisebb tagja sem maradhat ki, ezért igazán különleges választás egy elektromos, mini Mercedes G az Alzáról. 3 éves kortól ajánlott, maximális sebessége a 10 km/órát sem közelíti meg és vészfékezésre képes távirányítóval érkezik, így abszolút biztonságos és szórakoztató.

A világítás elöl és hátul is LED-es, a részletek pedig élethűek és a jármű minden ajtaja nyitható, de az apukák ne akarjanak beülni a gyerek mellé, mert a terhelhetősége csak 25 kilogramm és egyébként mindössze egy férőhelyes. A sofőrt rögzítő pántok védik és ezen felül mindent megtalálsz benne, ami szem-szájnak ingere: MP3 lejátszót, SD és USB portot, illetve AUX kimenetet, úgyhogy bömbölhet is a Bogyó és Babóca főcímdala egész úton. Szerencsére olajcserét és az ehhez hasonló karbantartásokat nem igényli ez a mini Mercedes G, csak feltöltened kell és néha kitakarítanod.

AlzaPlus+ szolgáltatás esetén minden megrendelésedre ingyenes kiszállítást kapsz a boltokba, átvevőpontokra és AlzaBoxokba, így ezt választva a mini Mercedes G rendelése esetén a végösszeg 74 390 Ft.

hirdetés