hirdetés

A Xiaomi Jimmy H10 Flex állóporszívóval könnyű a takarítás

Letérdel és leguggol helyetted

hír
A Xiaomi Jimmy H10 Flex állóporszívóval könnyű a takarítás 1

Forrás: Geekbuying

Raven96
írta: Raven96
2024-04-30

Már javában itt a tavaszi nagytakarítás ideje, amihez kötelező választás egy megbízható porszívó. A Xiaomi Jimmy H10 Flex nevéből már sejthető, hogy ez egy olyan modell, ami flexibilis csővel rendelkezik. 90°-ban hajlik felfelé és lefelé, így nagyban megkönnyíti a takarítást, mert sehol sem kell leguggolnod és letérdelned. Üzemideje akár 80 perc is lehet, amivel egy nagyobb kecón már simán végig lehet szaladni, nem mellesleg most szuper áron kuponozható.

A gyártó papíron 80 perc üzemidőt ígér, de ez nagyban függ a használattól. Az elektromos porszívófej alkalmazása nélkül, turbó üzemmódban 22 perccel kell kalkulálnod, maximális fokozat esetén pedig ez körülbelül 8-ra csökken. Ha mégis ezzel a fejjel használod, akkor a számok így változnak: eco esetén 50, turbónál 18, maxnál pedig szintén 8 perc.

A Xiaomi Jimmy H10 Flex állóporszívó számos kiegészítővel érkezik, többek között egy szuper fali tárolóval, így nem foglal sok helyet a masina. Ha ennél is többet szeretnél róla megtudni, akkor érdemes elolvasnod korábbi tesztünket. Előrendelésnél használd a 8WXYBCQM1I  kuponkódot, hogy a végösszeg csak 97 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). legyen. A termék lengyel raktárból érkezik, ingyenes szállítással.

hirdetés