hirdetés

EarFun Air S TWS fülhallgató teszt

Ő már jóban van az appel is

teszt
EarFun Air S TWS fülhallgató teszt 1

Forrás: BlitzWolfShop

Norbi
írta: Norbi
2022-09-09

Az EarFun Air S a cég legújabb terméke, ami a termékpalettán nagyjából középen helyezkedik el mind árban, mind szolgáltatásokban. A termék képes az aktív zajszűrésre, tehát csökkenti a környezet zajait 30 decibellel, hogy jobban tudjatok a zenére koncentrálni. Az üzemideje is megfelelően hosszú, egy maratont simán le lehet futni vele, mielőtt lemerülne. A dokkolója tölthető vezetékesen és vezeték nélkül is. Az ára 24 990 Ft, de az első 5 vásárló ennél picit olcsóbban 19 990 forintért tudja megrendelni a RKIEFAIRS  kuponkód segítségével.

A rendeljkínait szerint

  • megbízhatóság: 9
  • design és anyagminőség: 9
  • felszereltség, funkciók: 8
  • ergonómia: 8
  • ár/érték arány: 8

8.4

Népítélet

n/a

Ehhez a termékhez még nem érkezett olvasói értékelés.

Légy te az első

Kibontás után első dolgom volt feltenni tölteni, ez nem tartott sokáig, nagyjából 1 óra alatt tele is lett, de nem nulláról indult, valamennyi alaptöltöttsége volt, már érkezéskor is. Teljesen lemerült dokkoló esetén ez az érték nagyjából 2 óra. Egy szuszra maguk a fülesek 5 órát képesek üzemelni vegyes használatban, ez alatt azt értem, hogy néha bekapcsoltam az aktív zajszűrést, amikor a helyzet megkívánta. A töltőbölcső viszonylag hamar újra tudja tölteni, erre a gyár 1 órát ad meg, ami nagyjából valósnak is bizonyult. Az üzemidő, amit a készülék nyújt, teljesen használhatóvá teszi, hiszen azért viszonylag ritka, hogy 5 óránál tovább hallgattok zenét vagy rádiót, mindezt szünet nélkül.

Az Air S azon kevés EarFun termékek egyike, amelyik kommunikál az appel,

ez több plusz szolgáltatást nyújt, köztük folyamatosan nyomon követhető a fülesek töltöttsége, egyenként és százalékosan is. Ezenkívül itt tudjátok még az ízlésetekhez alakítani a mély és a magas hangok arányát az equalizer segítségével. Ugyanitt tudtok váltani a különböző módok között, úgy mint az aktív zajcsökkentés, ambient, illetve játék mód. Ambient módban jobban átengedi a külső zajokat, például a beszélgetéseket a környezetetekben. Erre egyébként az érintőgombokat nyomkodva is van lehetőség, minden funkcióhoz tartozik egy kombináció, aminek segítségével elő lehet hívni, ilyen például a hívások fogadása, a számok közötti váltás vagy a hangerőszabályzás. Ezek nagyon pontosan működtek, nem lőtt mellé egyszer sem a füles.

A készülék 5.2-es Bluetooth szabványt használ, így a párosítás seperc alatt végbemegy, a késleltetés is rendkívül alacsony, így gamer célokra is alkalmas lehet a készülék. Főleg, ha aktiváljátok a dedikált játékos módot, ami ezt a késleltetést még tovább csökkenti. Igaz, ezt a hatótávolság kárára, de ez pont játék közben nem jelenthet gondot, mert jó eséllyel úgyis közel ültök a géphez, nincs szükség az amúgy 15 méteres távra az eszköz és a telefon/tablet között. A készülék ráadásul két eszközzel is összepárosítható, így nem kell állandóan vacakolni a kapcsolat felépítésével.

A hangminőséget valamivel gyengébbnek éreztem, mint az Air Pro 2 esetében,

ami kicsit zavaró volt, hogy a magas hangok élesebbek a számomra komfortosnál. Ezen az equalizeren való állítgatás sem segített, így hosszabb távon egy kicsit kellemetlen volt a használata, főleg jellemző volt ez rádióhallgatásnál, vagyis a beszédhangoknál. A muzsikáim esetében kevésbé volt érezhető, szóval ez egyáltalán nem tragédia, hiszen a legtöbben inkább zeneszámok streamelésére használnak egy ilyen fülest. A telefonálás hangminősége elfogadható volt, itt nem éreztük azokat a fura zajokat, amit az Air Pro 2 esetében.

Az Air S rendelkezik IPX5-ös minősítéssel, így nyugodtan használhatjátok edzés közben, és akkor sem kell aggódni, ha elkap egy nyári zápor futás közben. Még hangasszisztenssel való kommunikációra is használható, amit a jobb oldali fülesre való háromszori koppintással tudtok aktiválni.

Összegzés

Összességében egy nagyon jól használható készüléket ismertem meg az EarFun termékében, zenehallgatásra, telefonálásra tökéletes, ami nagyon kitartóan nyomja a muzsikát, nem kell aggódni, hogy egyhamar lemerülne. Az ára kicsit magasabb, mint a Xiaomi hasonló eszközének, de jóval az Apple árai alatt van, egészen pontosan 24 990 Ft-ért tudjátok megrendelni a BlitzWolfShop oldalán. Ráadásul most az első 5 vásárló a kiírt árnál 5000 forinttal olcsóbban, 19 990 Ft-ért tudja megrendelni a RKIEFAIRS  kuponkód segítségével. A szállítás ingyenes és hazai raktárból érkezik a füles, az esetek nagy többségében egy nap alatt megkaphatjátok.

Pro

  • Jó üzemidő
  • Applikációval párosítható
  • Jól működő zajcsökkentés
  • Kedvező ár

Kontra

  • Kicsit bántó magas hangok

hirdetés