hirdetés

Edifier M0 hangszóró teszt

Barbi hangláda

teszt
Edifier M0 hangszóró teszt 1

Forrás: Banggood

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-06-30

Az Edifier M0 egy minihangszóró, inkább cukiskodni lehet vele, mint házibulit nyomni, viszont akár egy kulcstartóra is felakasztható, annyira picike. Nagyon vicces az egész, nem nagyobb, mint egy ping-pong labda, szóval aki szereti a relatív haszontalan, überaranyos gadgeteket, az imádni fogja. 7600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte kínai raktárból, ingyenes szállítás mellett, a Banggood pedig rendezi utána az áfát is.

A rendeljkínait szerint

  • megbízhatóság: 10
  • design és anyagminőség: 9
  • felszereltség, funkciók: 7
  • ergonómia: 10
  • ár/érték arány: 10

9.2

Népítélet

n/a

Ehhez a termékhez még nem érkezett olvasói értékelés.

Légy te az első

Technikai oldalon BT 5.3-as szabványt képes felvonultatni,

vagy 20 méterre elég a hatótáv, még 2 fal mögött is szólt, és nagyon takarékos is ez a fajta vezetéknélküli átvitel. Az 500 mAh-s akkuból 8 órányi üzemidő jön ki, nekem inkább 9 sikeredett, de nem ordíttattam. Ez a legnagyobb hátránya, hogy nem él túl egy hosszabb túrázós, kerékpározós mókát, ráadásul egy bringakormányon egy ennél nagyobb hangszóró is elfér. Szóval ez a szűk keresztmetszet, ezt mindenki tudatosítsa magában, viszont 2 óra alatt feltölthető egy power bankról.

Érdekes még megemlíteni, hogy appal – Edifier Connect – is üzemeltethető a kis kütyü.

Mondjuk sok értelme nincsen, annyi, hogy tudtok háromféle profil között váltogatni – zene, játék, mozi –, illetve lejátszhattok pihentető hangokat, amiket nem javaslok, mert azon kívül hogy egy valag kínai krikszkrakszokkal teleírt ajánlatot kaptok, sok mindenre nem jó. Van még egy állítgató menü, amiben ott a leírás, resetelhető az eszköz és még van pár hasonló lehetőség itt.

Végezetül pedig egy gondolat azzal kapcsolatban, hogy az Edifier M0-nak van-e konkurenciája, és a helyzet az, hogy van. A Tronsmart Trip jutott eszembe – teszt itt –, ami egy picit nagyobb, de ebbe az ársávba még a T7 Minit – itt olvashattok róla – is bele tudom erőszakolni. Igaz, ezek méretben túlszárnyalják az Edifier M0-t, de itthon jellemzően a pénztárca dönt, és ezek a termékek eléggé közel esnek egymáshoz ebben a tekintetben.

Összegzés

Érdekes cucc az Edifier M0, egyfelől viszonylag haszontalan, másfelől mégiscsak kitölt egyfajta piaci rést, már amennyiben a kulcstartóra vagy a táskacipzárra akasztható hangszórók szegmense létezik. A minősége jó, egészen rendben van a hangja a méretéhez képest, van appja, igaz sok értelme nincsen. A 8 órányi üzemidő nem rossz, de azért ennél vannak termékek a piacon, amik jóval többet tudnak. Szerintem a cukisága eladja ezt a terméket, nem kell különösebben érvelnem mellette. 7600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte kínai raktárból, ingyenes szállítás mellett, a Banggood pedig rendezi utána az áfát is.

Pro

  • Cuki
  • Jó minőség
  • Egész tisztességes hang
  • Olcsó

Kontra

  • Viszonylag haszontalan app

hirdetés