hirdetés

Tuerbb AP01 elektromos pumpa teszt

A semmiből ugrott elő és meglepett

teszt
Tuerbb AP01 elektromos pumpa teszt 1

Forrás: Aliexpress, Tuerbb Direct Store

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-03-07

Nem mondom, hogy sokat hallottam a Tuerbb márkáról, de ez nem is számít, ha normális termékeket képesek a piacra dobni. Az AP01 egy elektromos pumpa, amit leginkább autók, kerékpárok vagy egyéb járművek kerekeinek felfújására lehet használni, de a strandcuccokhoz is jó lesz. Nem is kerül egy vagyonba, 13 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a 5LTJK36PMXUD  kuponnal az alap verzióért, ingyenes szállítás mellett, illetve az Ali intézi a termék után az áfát is.

A rendeljkínait szerint

  • megbízhatóság: 10
  • design és anyagminőség: 9
  • felszereltség, funkciók: 10
  • ergonómia: 10
  • ár/érték arány: 9

9.6

Népítélet

n/a

Ehhez a termékhez még nem érkezett olvasói értékelés.

Légy te az első

Mindenféle ki és bemenetet találhattok a Tuerbb AP01 alján,

van egy DC csatlakozó, ide dughatjátok a szivargyújtós töltőt, ha a legdrágább csomagot veszitek, mellette a Type-C, ami tölti az AP01-et, míg a sima USB-A más eszközök etetésére szolgál. Az akku kapacitását nem találtam meg, de elvileg egy feltöltéssel 65 autó, 75 motor és 85 kerékpár kereket lehet vele felpumpálni, nyilván ezért nem engedtem le 65-ször az autóm kerekét, de ha ez igaz, akkor túl sokat nem kell töltögetni. A tetején van a levegő kimenete, ide kell becsavarni a különböző adaptereket, ehhez adnak egy flexibilis szárat is. Mellette egy egész erős LED található, amivel a sötétben kotorászást lehet egy kicsit kényelmesebbé tenni, ez például egy éjszakai kerékcsere esetében életmentő funkció. Nem mellékesen pirosan és kék-pirosan is lehet vele villogni, ami segélykérésre is alkalmassá teszi.

Forrás: Aliexpress, Tuerbb Direct Store

A vezérlése nagyon egyszerű, 5 gomb van rajta, intuitíven kitalálható, mi mit csinál.

Talán az alsó gomb szorul némi magyarázatra, ezzel lehet a különböző eszköztípusok – autó, motor, kerékpár, sportfelszerelések – között váltogatni. Ez tulajdonképpen limitálja is a maximális nyomást, aminek az a lényege, hogy ne tudjátok túlfújni az adott gumit. Helyenként PSI, máskor bar értékeket adnak meg, a váltószám nagyjából 14,5 vagyis ennyi PSI egy bar. Mivel pont nálam volt 2 roller és egy elektromos kerékpár, és ugye ott van még az uniciklim is, volt mivel próbálkozni. Ha pedig már nálam volt a Tuerbb AP01, végigszaladtam az autón is, sose lehet tudni, mennyit eresztettek a kerekek. Ami meglepett, hogy a kisebb, 10 colos gumikat milyen brutálisan gyorsan felfújja. Kb. 10 másodperc volt egy roller, de szerintem a bringa sem volt több 30-nál. Direkt nem töltöttem fel a pumpát, hogy lássam, 50%-ról lemerül-e. Meg se moccant a töltöttségjelző, szóval jó sokáig bírja a gyakorlatban is a cucc, akár egy biciklisszerviznek is hasznára válna.

Mire nem alkalmas a Tuerbb terméke? Például egy gumimatrac felfújására, egyszerűen azért, mert nincs elég légszállítása. Ellenben egy 5-ös méretű focilabdát nevetve felfúj, ehhez adnak szeleptűt is, szóval a labdás sportok szerelmeseinek nem lesz gondja.

Összegzés

A Tuerbb AP01 egy nagyon egyszerű, de pofás cucc, egy olyan használati tárgy, amit az ember berak az autójába a pótkerék mellé, és hónapokra elfelejti, aztán amikor megtörténik a baj, csak előkapjátok és már használható is. Az ára ennek tükrében egyáltalán nem vészes, főleg, ha utazás közben vagytok és még siettek is. Én a fullos csomagot vinném, az 17 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a 5LTJK36PMXUD  kóddal, ennyit megér a biztonságom, és általában minden háztartásban van néhány cucc, amit néha fel kell pumpálni.

Pro

  • Remek minőség
  • Pofás kinézet, egyszerű használhatóság
  • Lassan merül le
  • Rengeteg kiegészítőt adnak hozzá

Kontra

  • A nagy csomagban van minden földi jó, de az drágább

hirdetés