hirdetés

Tesztek

Nextool Outdoor és 4tool ED10 elemlámpák tesztje
4toolBanggooded10elemlámpaNexTooloutdoor

Nextool Outdoor és 4tool ED10 elemlámpák tesztje

Megvilágosítanak

írta: hajas2021.10.21.

Újabb két elemlámpa látogatott el szerkesztőségünkbe, a 4tool ED10, valamint a Nextool Outdoor. Mindkét modellnek megvannak a saját erősségei, előbbi zseblámpa például erősebben világít, míg utóbbi powerbankként is funkcionál. A legjobb bennük az, hogy Type-C kábellel tölthetők, hosszú az üzemidejük, kiváló az anyaghasználatuk, mellékelnek hozzájuk akkumulátort és tudásukhoz képest elég jó áron kaphatóak. Mindkét készüléket Kínából tudjátok megrendelni, a 4tool ED10-ért 6400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot, míg a Nextdoor Outdoorért 12 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek szállítással együtt.

BlitzWolf BW-FPE1 TWS fülhallgató teszt
BanggoodBlitzWolfbw-FPE1TWS fülhallgató

BlitzWolf BW-FPE1 TWS fülhallgató teszt

Ultravékony darab

írta: hajas2021.10.20.

A BlitzWolf nemrégiben rántotta le a leplet az újgenerációs fülhallgatóiról, és egy új termékcsaládot is bemutatott, ami az BW-FPE nevet kapta. A széria legelső tagját, a FPE1-et sikerült megkaparintanunk, ami egy különleges, extra vékony tokban érkezett meg hozzánk. A dizájn impozáns, az anyaghasználat kiváló, és még az ára sem vészes, a BG68d76f kuponkóddal 7800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért hozhatjátok el a Banggood kínai raktárából, minimális szállítási díjjal, extra költségek nélkül.

8.8
/10
BlitzWolf BW-VP14 projektor teszt
BanggoodBlitzWolfBW-VP14Miracast

BlitzWolf BW-VP14 projektor teszt

Elvárható minimum

írta: Don Kartács2021.10.19.

Újabb ár/érték bajnoknak ígérkező projektort dobott piacra a farkasos cég. A két legfontosabb paramétere: 1080p felbontás és alacsony, 43 000 Ft-os ár a BGHU1083 kuponnal, de persze a vertikális trapézkorrekció és a képernyőtükrözés sem elhanyagolható szempont. Ez szerencsére egy Andorid "mentes" verzió, így az egyik szokásos hibaforrást a cég a szoftveres rész elhagyásával már ki is küszöbölte. Ettől persze még nem tudjuk milyen, de pont ezt fogjuk kideríteni a tesztben.

8.4
/10
Xiaomi Dreame D9 robotporszívó teszt
Banggoodd9DreameXiaomi

Xiaomi Dreame D9 robotporszívó teszt

Ez a magyar valóság

írta: Don Kartács2021.10.15.

Pofás robotporszívó landolt a tesztasztalon a Dreame D9 modell személyében. Ez nem egy csúcsmodell, de még így is rengeteg mindent tud - térképet épít, feltöröl, érzékeli a szőnyegeket, feldarabolja szobákra a lakást stb. -, és sokkal olcsóbb, mint a mostanában divatos csúcsporszívók. Itthon az ár a legfontosabb, és a D9 csak 85 300 Ft-ba kerül a BGHU1065 kuponnal, de annyit tud, mint 1-2 éve a 200 000 Ft-os flagship termékek. Szerencsére az EU Priority Line szállítás is ingyenes rá, így a többletköltségekkel sem kell foglalkoznotok.

9.6
/10
BlitzWolf AirAux AA-UM12 sportfülhallgató teszt
AA-UM2AIRAUXBanggoodBlitzWolf

BlitzWolf AirAux AA-UM12 sportfülhallgató teszt

Hordozhatatlan koncepció

írta: Don Kartács2021.10.14.

A BlitzWolf sportos fülhallgató vonala eddig is erős volt, jellemzően ezeket a termékeket az AirAux almárka alatt tömörítették. Új modelljük az AA-UM12, ami a szokásos edzős ismérveket tudja magáénak: hosszú üzemidő, izzadtságnak ellenálló IPX5 szabvány, energiatakarékos BT 5.1 vezeték nélküli átvitel és ütős basszus, ami elnyomja a többiek lihegését az edzőteremben. A cuccért a BGHU1066 kuponnal nagyjából 7000 Ft-ot kérnek, ami magában foglalja a Banggood Express szállítást is, így a vámmal és az áfával sem kell foglalkoznotok.

8.6
/10
BlitzWolf BW-CF2 autós telefontartó teszt
autós tartóBanggoodBlitzWolf

BlitzWolf BW-CF2 autós telefontartó teszt

Kényelmesre okosítva

írta: Don Kartács2021.10.13.

Az autós telefontartó olyan kellék 2021-ben, amit gyakorlatilag senki nem tud nélkülözni. Szinte mindenki mobilról navigál, ráadásul ezek viszonylag nagy értékű eszközök, így nem szerencsés, ha nagyot koppanva hullanak le az autó utasterébe. Éppen emiatt mindenkinek szüksége van egy jobb telótartóra a gépjárműjébe, ezt prezentálja nektek a BlitzWolf, a BW-CF2 személyében. Ez ráadásul egy okos variáns, ami érzékeli, ha készülék kerül bele, és automatikusan összezárja a széleit. A hasznos apróság a BGHU1051 kóddal 5000 Ft-ba kerül, az áfa- és vámmentes szállítás pedig ingyenes.

9
/10
BlitzWolf BW-WA3 BT hangszóró teszt
BanggoodBlitzWolfBW-WA3TWS

BlitzWolf BW-WA3 BT hangszóró teszt

WA, mint wadállat

írta: Don Kartács2021.10.11.

A BlitzWolf, mint gyártó eddig is erős volt a BT hangszórók terén, de igazán izmos modelljük nem volt a piacon, és kültérre való sem nagyon. Ezért összehozták a két szegmenst egy termékben, és kiadták a brutális WA3-at, ami nemcsak úgy néz ki, mint egy terminátor hangszóró, hanem teljesítményben is olyan, 100 W-ot képes kipumpálni magából, mindenféle időjárási viszontagságoknak ellenáll és akár 12 órán át is üzemképes marad. Megkérik az árát, 29 000 Ft a BGHU1056 kuponnal, ami ahhoz képest, hogy az eredeti ára 43 000 Ft, jelentős különbség. A Banggood Express szállítás ráadásul ingyenes így már az áfával és a vámmal sem kell foglalkoznotok.

9.2
/10
MinisForum EliteMini UM700 mini PC teszt
Banggoodmini PCMinisforumUM700

MinisForum EliteMini UM700 mini PC teszt

Kicsi a bors és nagyon halk is

írta: Don Kartács2021.10.08.

A mini PC-knek itthon is van egy viszonylag határozott rajongótábora, ami tökéletesen érthető az előnyeit figyelembe véve. Kicsi, felszerelhető egy monitor hátoldalára, az árban benne van a Windows 10 Pro licensz és a mai tesztalanyunk meglehetősen bika is lett. AMD Ryzen 7 processzorral szerelik, kapott 8 GB Kingston RAM-ot és még egészen jól variálható is, köszönhetően a 2 db memória foglalatnak, de kiegészíthető a SATA porton keresztül egy további háttértárral is. A cuccért a BGHU1046 kuponnal 162 000 Ft-ot kérnek, ami nem tűnik soknak, ráadásul az áfa- és vámmentes EU Priority szállítás is csak 900 Ft.

9.4
/10
BlitzWolf BW-ANC5 zajszűrős fejhallgató teszt
ANCBanggoodBlitzWolfBW-ANC5

BlitzWolf BW-ANC5 zajszűrős fejhallgató teszt

Jó lépés a zenei sakkjátszmában

írta: Don Kartács2021.10.07.

A BlitzWolf előrukkolt egy zajszűrős fejhallgatóval, ami minőségben és tudásban is szintet lépett a korábbiakhoz képest. Ha leemelitek a fületekről, megállítja a zenét, elmuzsikál 50 órát, pikk-pakk feltölthető, és persze remekül eliminálja a háttérzajt. Az anyaghasználata pedig nagyon nem blitzWolfos, nem kelt olcsó hatást, de ezzel az ára is magasabb régióba szökkent. 27 600 Ft azért már nagyon nem a belépőkategória, viszont ez az összeg már tartalmazza az áfa-és vámmentes szállítást is.

9.4
/10
Elevoc Clear TWS fülhallgató teszt
ClearelevocIndiegogostartup

Elevoc Clear TWS fülhallgató teszt

Eltünteti, amire nincs szükség

írta: Don Kartács2021.10.06.

Az Elevoc Clear egy Indiegogo kampány segítségével befuttatott termék, azonban olyan gyártók is mögé álltak mint a Qualcomm, az Intel vagy a Lenovo. A termék hihetetlenül jó zajszűréséről ismert, amit nemcsak a zenehallgatás alatt, de beszélgetés közben is élvezhettek. Elég meggyőző az, hogy 130 km/órás sebességnél sem vette észre a túloldal, hogy autóban ülök? Természetesen más extrákat is tud a nagyjából 21 500 Ft-ba (69 USD-be) kerülő füles, amit ingyenes szállítással küld el a cég.

9.4
/10

hirdetés