hirdetés

Tesztek

Tronsmart T7 TWS hangszóró teszt
GeekbuyingTronsmarttronsmart t7

Tronsmart T7 TWS hangszóró teszt

Nem tiszteli a legendákat

írta: Don Kartács2022.10.03.

Minden idők legjobb Tronsmart hangszórója szerintem a T6 Plus volt, ennek az örökségnek a terhe alatt lépett porondra a T7, ami megpróbálja megismételni elődje sikerét. Kicsit mindenen javítottak, ez már app alapú, kapott egy színes LED-es felületet, van egy csomó bemenete, nem mellesleg kitol magából 30 W-nyi teljesítményt is. A T7 ára az NNNRendeljkinait61 kuponnal 17 600 Ft, ami konkrétan olcsóbb, mint az elődmodell T6 Plus, ezt jelenleg 21 500 Ft-ért lehet hazavinni. A szállítás ingyenes a T7 esetében, az áfát pedig a Geekbuying fizeti a termékei után.

9.6
/10
BlitzWolf BW-BC3 FM transzmitter teszt
BlitzWolfBW-BC3FM transzmitter

BlitzWolf BW-BC3 FM transzmitter teszt

Nem ugorja át a technológia korlátait

írta: Don Kartács2022.09.30.

Szinte minden cég megpróbálkozott már FM transzmitterek piacán, de az eddigi tapasztalataink szerint ezek nem működtek tökéletesen. De vajon a BW PD és gyorstöltésre is képes terméke képes megugrani az eddigi korlátokat? Így ránk várt a feladat, hogy kipróbáljuk több autóban is, és hogy megállapítsuk, megéri-e az érte kért 7600 Ft-ot, amit a BGHU2600 kuponnal érhettek el. A terméket francia raktárból küldik, gyakorlatilag ingyenes szállítás mellett.

8.2
/10
EarFun Air Mini TWS fülhallgató teszt
Air MiniBliztWolfShopEarfunTWS fülhallgató

EarFun Air Mini TWS fülhallgató teszt

A cég budget fülese is hozza az EarFun minőséget

írta: Fekete Norbert2022.09.29.

Az EarFun Air Mini a cég választékából az a füles, ami a legolcsóbban szerezhető be, mondhatnánk, hogy ez a belépő szintű modellje az EarFunnak. Itt ez annyit tesz, hogy le kell mondani az aktív zajcsökkentésről (ANC), de a kristálytiszta hangzásról nem, hiszen az ugyanúgy jellemzi a készüléket, mint drágább társait a márkán belül, igaz ez a hívásokra és a zenehallgatásra is. Az ára 14 990 Ft a BlitzWolfShop weboldalán, azonban ha gyorsak vagytok, akkor még egy jókorát tudtok faragni a kedvező árból is, hiszen az első 30 vásárló ennél 6000 forinttal olcsóbban, 8990 Ft-ért tudja megrendelni, ha használja a RKIAIRMINI kuponkódot.

9.2
/10
Nextool Thunder 12 az 1-ben lámpa teszt
BanggoodelemlámpaNexTool

Nextool Thunder 12 az 1-ben lámpa teszt

Újabb szintre emelt zsenialitás, vagy feleslegesen nagy tudás?

írta: Don Kartács2022.09.28.

A Nextool lámpáit imádom, a Xiaomi érdekszférába tartozó cuccaik mind anyaghasználatban, mind funkcionalitásban verik a konkurenseket, és nem is kerülnek annyiba, mint mondjuk a kiváló minőségű NiteCore lámpák. A mostani termékük ráadásul 12 különböző funkciót ötvöz magában, mágnesesen felhelyezhető fém felületekre, rendelkezik beépített hangszóróval, sőt még power bankként is használható. Elemlámpának nem is olyan olcsó, 18 100 Ft-ot kérnek érte a BGHU2597 kóddal, de ezért a minőségért és funkcionalitásért ez egyáltalán nem sok.

9.4
/10
Blitzwolf BW-SP1 stylus pen teszt
BanggodBlitzWolfstylus

Blitzwolf BW-SP1 stylus pen teszt

Digitalizációval a szeméthegyek ellen

írta: Don Kartács2022.09.25.

Az egyetem utolsó évében, készülve a záróvizsgákra, csak egyet sajnálok, hogy csak most ruháztam be egy iPadre és hozzá egy stylus penre. Idén nyáron, a vizsgaidőszak után, miután megláttam mennyi szemetet termeltem megint a rengeteg kinyomtatott tételemmel, megszületett az elhatározás, hogy beruházok egy iPadre, amihez kiválasztottam a Bangoodról a BW-SP1 stylus tollat, hátha együtt helyettesíteni tudják a nyomtatást és papírra jegyzetelést. A digitális toll 12 300 Ft-omba került, cseh raktárból, és pár nap alatt megérkezett, a szállításért 1800 Ft-ot fizettem.

9.8
/10
AirAux AA-BTS7 csontrezgéses fülhallgató teszt
AIRAUXBanggoodcsontrezgéses fülhallgató

AirAux AA-BTS7 csontrezgéses fülhallgató teszt

Kis lépésekkel a használhatóság felé

írta: Don Kartács2022.09.23.

A csontrezgéses fülhallgatók általában nem a közönség kedvencei, hiszen a nagyon érdekes technológia jelentős korlátokkal rendelkezett eddig. Ezen próbál most meg változtatni az AirAux az AA-BTS7-tel, ami nemcsak remek minőséget kínál az áráért, hanem egy beépített 32 GB-os háttértárat is, így gyanús, hogy sporthoz lesz ideális a kütyü. 13 000 Ft-ot kérnek érte cseh raktárból a BGHUAABS7 kuponnal, a szállításért pedig egy további ezrest kell kicsengetnetek, cserébe pár nap alatt megérkezik a postaládátokba, és a vámolással sem kell vacakolnotok.

8.4
/10
Wanbo T2R Max projektor teszt
AndroidBanggoodprojektorwanbo

Wanbo T2R Max projektor teszt

A dizájn felfalta a lényeget

írta: Don Kartács2022.09.22.

Két Wanbo terméket is teszteltünk már, a nagyobb T6 Maxot, és a kisebb T2 Maxot, utóbbi szellemi utódja a mostani Wanbo T2R Max. A Wanbo arra specializálódott, hogy nagyon pici, hordozható vetítőket gyártson, ennek szellemében az újdonság sem lett hatalmas. A felbontása 1080p, de a 4K-t is támogatja, és egy androidos rendszer is fut rajta, hogy ne kelljen TV boxot társítanotok hozzá. 80 600 Ft-ot kérnek érte a BGHU2556 kuponnal cseh raktárból, a szállítás ingyenes, az áfával pedig nem kell foglalkoznotok, hiszen EU-n belül van a termék.

7.2
/10
EarFun Free Pro 2 TWS fülhallgató teszt
BliztWolfShopEarfunFree Pro 2TWS fülhallgató

EarFun Free Pro 2 TWS fülhallgató teszt

A legvagányabb EarFun füles

írta: Fekete Norbert2022.09.21.

Az EarFun Free Pro 2 a cég szortimentjében a felsőbb polcokon helyezkedik el, amit a Pro szócska is előrevetít. Nagy tudása, hosszú üzemideje, valamint a Bluetooth 5.2 szabvány használata mind-mind ezt erősítik. A készüléket felvértezték aktív zajcsökkentéssel (ANC), ami nagyon hasznos a zajosabb helyeken. Az ENC (környezeti zajszűrés) pedig a telefonbeszélgetések tisztaságát igyekszik növelni. Az ára is reflektál a tudására, 29 990 Ft-ot kérnek érte a BlitzWolfShop weboldalán, azonban az első 10 vásárló ennél olcsóbban, 21 990 Ft-ért tudja megrendelni, ha használja a RKIFREE2 kódot.

9.2
/10
Konka A8 masszázspisztoly teszt
Banggoodkonkamasszázspisztoly

Konka A8 masszázspisztoly teszt

Viszlát izomláz

írta: Don Kartács2022.09.20.

A Konka is kiadta a maga masszázspisztolyát, ami a sportolás utáni izomlázat, izomfáradást képes enyhíteni. Adnak hozzá egy kazalnyi kiegészítőt, amivel váltogathatjátok a masszírozás jellegét, ráadásul a masszírozás intenzitása is 99 lépcsőben állítható. A Konka A8-ért 19 000 Ft-ot kérnek, a szállítás ingyenes, a Banggood pedig intézi az importköltségeket.

8.6
/10
Jimmy Apollo BX7 Pro atkaeltávolító teszt
atkaeltávolítóGeekbuyingJimmy

Jimmy Apollo BX7 Pro atkaeltávolító teszt

Nem kívánt alvószomszédok gyülekezete

írta: Don Kartács2022.09.19.

Amikor a Geekbuyingon megláttam az Apollót, tudtam, hogy egy ilyet be kell valahogy húznunk, hiszen egy Magyarországon meglehetősen tipikus betegséghez – a házipor-allergiához – köthető. A BX7 Pro egy atkaeltávolító berendezés, ami forgással, elszívással, hővel, sőt még UV fénnyel is elvégzi a munkáját, sok asztmásnak és allergiásnak az egyetlen mentsvárat biztosítva. 50 200 Ft-ot kérnek érte a JIMMYBX7PRO kuponnal lengyel raktárból, a szállítás ingyenes, így többletköltségekre nem kell számítanotok.

9.2
/10

hirdetés