hirdetés

Tesztek

Xiaomi Viomi VXTJ02 fűtőtest teszt
AliexpresshősugárzóViomiXiaomi

Xiaomi Viomi VXTJ02 fűtőtest teszt

Szállítói szabotázs

írta: Don Kartács2021.12.04.

Nemrég elképesztően olcsón, nagyjából 25 000 Ft-ért lehetett a Viomi fűtőtestjét megvásárolni, és elég nagy számban vették is a kedves olvasók. Az ilyen fűtőberendezések lényege, hogy nem kell fizikailag gombokat nyomkodni, hanem vagy az érintőkijelzőn vagy a távirányító segítségével lehet mindent beállítani. A teljesítménye 2000 W, nagyon gyorsan felmelegszik, vagyis kiegészítő fűtésnek tökéletes oda, ahol nincsen más lehetőségetek. Az ára valószínűleg azért volt alacsony, mert készletkisöprés történhetett,  azóta iszonyatosan elszállt, viszont a tesztet már megírtuk és tartalmaz elég sok tanulságot az ilyen eszközökre nézve, így hasznosnak tartottuk leközölni.

7.6
/10
Xmund XD-T2 futógép teszt
BanggoodfutópadXmund

Xmund XD-T2 futógép teszt

Remek kezdőlépés

írta: Don Kartács2021.12.03.

Elég sokat szoktam futni, így értékeltem, mikor befutott a postától az Xmund futógépe, amire nyugodtan mondhatom, hogy egy "budget" termék ebben a piaci szegmensben. Az XD-T2-ért 80 500 Ft-ot kérnek a BGBFQ54 kuponkóddal, ennyiért semmit nem lehet itthon kapni, pedig, ahogyan a tesztből is látni fogjátok, nem csalták el a műszaki tartalmat, ez egy teljesértékű sport berendezés. A terméket EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett, így ez egy nagyon jó dealnek ígérkezik.

8.6
/10
Baseus BS-02 mágneses FM transzmitter teszt
BanggoodBaseusFM transzmitter

Baseus BS-02 mágneses FM transzmitter teszt

Nem váltja meg a világot

írta: Don Kartács2021.12.02.

A Baseus igazi elektronikus svájci bicskákat gyárt, most éppen a gépkocsi tulajdonosoknak kedvez egy olyan FM transzmitterrel, amin kapásból van 4 bemenet, ezek bármelyikével átvihettek rá hangot. Az energiát napelemről vagy Type-C portról nyerheti, van rajta egy LCD kijelző, amire kiírja a rádiófrekvenciát, sőt, még kihangosítónak is használható. A sok az egyben ketyeréért a BGHU1281 kuponnal 9 200 Ft-ot kérnek, ebben az árban már a szállítás költsége is benne van, ez egyáltalán nem nevezhető nagy összegnek autós témában.

7.2
/10
Haylou RS3 aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőBanggoodHaylours3

Haylou RS3 aktivitásmérő teszt

AMOLED-del szúr oda a konkurenciának

írta: hajas2021.11.25.

Az első Haylou aktivitásmérő tesztünk óta már lassan két év eltelt, azóta pedig nemcsak ilyen kütyüket teszteltünk a gyártótól, hanem például néhány fülesük is ellátogatott hozzánk. Most újra egy aktivitásmérő került a szerkesztőségünkbe, ami nem más, mint az RS3, amibe AMOLED kijelző és GPS is került. A kütyü nem lett valami olcsó, jóval drágább, mint a korábbi modellek, hiszen 35 000 forint körül mozog az átlagára, viszont most a BGee928b kuponkóddal 22 200 forintért vásárolhatjátok meg.

8.2
/10
Violeworks akkumulátoros, egykezes láncfűrész teszt
Banggoodkertláncfűrészszerszámvioleworks

Violeworks akkumulátoros, egykezes láncfűrész teszt

Ésszel kell vele bánni

írta: SonkaMod2021.11.24.

Körülbelül egy évvel ezelőttre datálható, amikor megjelentek tömegesen a noname egykezes láncfűrészek a kínai piacon. Eleinte nagyon rossz szemmel néztünk rájuk, aztán egyre több olvasónk jelezte, hogy jó a szerszám, végül pedig mi is berendeltünk egyet. A poént rögtön az elején le is lövöm: ez egy igen jó kis kütyü, de közel sem tökéletes.

7
/10
Xiaomi Wanbo T6 Max projektor teszt
BanggoodprojektorwanboWanbo T6 MaxXiaomi

Xiaomi Wanbo T6 Max projektor teszt

Közel van a jóhoz vagy távol van a rossztól?

írta: Don Kartács2021.11.24.

A Wanbo egy újabb Xiaomi almárka, ami egészen jó eszközöket csinál, egy korábbi modelljüket, a Wanbo T2 Maxet teszteltük is. Nem volt hibátlan, de azért egy vállalható projektor volt, nem túl drágán. Ennek a jelentősen fejlesztett változata az androidos T6 Max, ami elvileg kijavított a korábbi modell problémáit, és nem is lett esztelenül drága. A BGWBAT6M kuponnal 81 700 Ft-ért előrendelhető projektort a Banggood Kínából küldi, de fizeti helyettetek az áfát, míg a szállítás 1300 Ft további költséget fog jelenteni.

8.8
/10
Baseus és Xiaomi power bankek tesztje
BanggoodBaseuspower bankXiaomi

Baseus és Xiaomi power bankek tesztje

A tudás erővel nem párosul

írta: Don Kartács2021.11.23.

Egyre inkább gigantikus telepekkel jelentkeznek a cégek, ahogy nő az eszközök energiaigénye. Egyre több port, mindenféle gyorstöltési szabványok támogatása, és persze jelentős kapacitásbővülés. A színpadon ma a Baseus LCD kijelzővel ellátott 20 000 mAh-s és a Xiaomi Power Bank 3 30 000 mAh-s darabját vesszük górcső alá. Az előbbiért 9300 Ft-ot, az utóbbiért a BGHU1254 kuponnal 13 800 Ft-ot kérnek, mindkettőt EU raktárból küldik, a szállításuk ingyenes.

SuperEQ Q2 Pro TWS fülhallgató teszt
ANCSuperEQTWS

SuperEQ Q2 Pro TWS fülhallgató teszt

Másodjára összejött

írta: Don Kartács2021.11.22.

A SuperEQ a OneOdio almárkája, és alapvetően a fiataloknak szánt termékeket tömöríti. Mivel a OneOdio saját neve alatt nem ad ki TWS füleseket - csak a fejhallgatókra koncentrál -, ezért aki ilyen termékeket keres, az a SuperEQ háza táján nézelődjön. Főleg, hogy egész jó kis ANC-s füles lett a Q2 Pro, jól szól, van ambient módja is, viszont az ilyen típusú szolgáltatások az árat is feljebb hajtják. 15 300 Ft-ot kérnek érte a Q2PRO20%OFF kuponnal, a szállítás ingyenes, átlagos ideje 7 nap,  és a cég fizeti a termékei után az áfát.

9.2
/10
BlitzWolf BW-HC2 állóporszívó teszt
állóporszívóBanggoodBlitzWolf BW-HC2morzsaporszívó

BlitzWolf BW-HC2 állóporszívó teszt

Rossz helyen nyílt ki a lopós kiskönyv

írta: Don Kartács2021.11.19.

A BlitzWolf BW-HC2 a BW-HC1 édestestvére, ami egy jó ajánlólevél, ha az ember állóporszívót keres. A VillámFarkas továbbgörgette a fogaskerekeket, és piacra dobott egy újabb modellt, ami tulajdonképpen egy morzsaporszívóba oltott szerkezet, aminek egyik legnagyobb előnye, hogy nagyon picire szét lehet szedni. Vagyis többfélképpen lehet használni, akár autó takarítására is alkalmas, és nem kerül egy vagyonba. 21 600 Ft-ot kérnek érte cseh raktárból a BGHU1250 kóddal, ingyenes szállítás mellett, szóval nagyjából a szokásos jóságokkal karöltve.

6.8
/10
Xiaomi Mijia KRDNQ03ZM okos hősugárzó teszt
BanggoodhősugárzóXiaomiXiaomi Mijia KRDNQ03ZM

Xiaomi Mijia KRDNQ03ZM okos hősugárzó teszt

Remek előrelépés

írta: Don Kartács2021.11.18.

A Xiaomi Mijia KRDNQ003ZM nem sokban tér el az általunk is tesztelt KRDNQ04ZM modelltől, ez viszont egy igen fontos tulajdonság: ez a variáns okos, ugyanis applikációból vezérelhető. Így a 2200 W-os fűtőtestet előre bekapcsolhatjátok, akkor is, ha még nem vagytok otthon. A kinézetét és a minőségét pedig már ismeritek, hiszen a másik tesztben szereplő eszköz majdnem ugyanez. Ehhez képest meglepően keveset kérnek érte a BGHU103ZM kuponkóddal, 25 500 Ft-ba kerül a remek lakáskiegészítő, amit EU raktárból küldenek, ingyenes szállítás mellett.

9.8
/10

hirdetés