hirdetés

Tesztek

TicWatch Pro 3 Ultra GPS teszt
AndroidmobvoiPro 3 Ultra GPSTicwatchWear OS by Google

TicWatch Pro 3 Ultra GPS teszt

A Wear OS végre felnőtt

írta: Atika2022.12.07.

A TicWatch okosórái már korábban is felbukkantak a RendeljKínait hasábjain, ugyanis nagyon gyorsan elég nagy népszerűségre tettek szert annak idején az olcsó Android Wear rendszerű óráikkal. Azóta elég sok víz lefolyt a Dunán, már az Android Weart is Wear OS by Google-nek hívják és a TicWatch is elkezdte használni az új, pörgősebb, kimondottan okosórákba szánt Snapdragon SoC-ket. A TicWatch Pro 3 Ultra GPS is egy ilyen eszköz, és a tudásához képest remek áron kapható.

9.4
/10
BLUETTI EB3A hordozható power station teszt
BluettiBLUETTI EB3Apower stationups

BLUETTI EB3A hordozható power station teszt

Meghitelezett jövő

írta: Don Kartács2022.12.06.

Végre megkaparintottuk a BLUETTI EB3A nevű power stationt, ami a korábbi Loskii és BlitzWolf telepeknél lényegesen komolyabb cucc. Egyrészt az amerikai vállalat sokkal jobb minőségű termékeket állít elő, másrészt teljesítményben is ott van a szeren az EB3A, sőt, szünetmentesként is használható. 132 000 Ft-ot kérnek érte, a szállítás ingyenes, az ár már tartalmazza az áfát is, és hát tényleg egy csúcstechnológiás eszközről van szó.

9
/10
BlitzWolf BW-S25 asztali töltő teszt
BanggoodBlitzWolfbw-s25töltő

BlitzWolf BW-S25 asztali töltő teszt

Szolid megoldás sok eszköz mellé

írta: Don Kartács2022.12.05.

Pár hete teszteltük a BW-S23-at, ami egy hagyományos EU-s fali dugóba helyezhető töltő volt, 100 W teljesítménnyel. A BW-S25 ennek a testvérmodellje, igaz itt nem a gigantikus krafton, hanem a minél több eszköz tölthetőségén – vagyis a jó sok porton – volt a hangsúly. 6 darab kimenetet tartalmaz, viszonylag szolid ár mellett, ami 13 400 Ft-ot jelent a BGXIFD097 kóddal, EU raktáras, ingyenes szállítással.

9.4
/10
Blitzhome BH-JC01 gyümölcsprés teszt
BH-JC01blitzhomeBlitzWolfgyümölcsprés

Blitzhome BH-JC01 gyümölcsprés teszt

Újabb ügyes szerkezet a BlitzHome konyhájából - szó szerint

írta: Ambient2022.12.02.

A BlitzHome egy olyan brand, amely közel áll a szívemhez - lévén, hogy elég sok termékükkel találkoztam már -, és elég sokat használok is a mai napig, például a robotgépüket. A legújabb konyhai eszközük, a BH-JC01 névre keresztelt gyümölcsprés, a már megszokott, letisztult, elegáns megjelenésével passzol a márka termékpalettájába. Az elvárás vele szemben is az volt, mint a korábbi BW eszköz esetében: jó áron biztosítson stabil, megbízható működést, és kiemelkedő végeredményt. A BGXIFD096 kuponnal cseh raktárból, pár napos szállítással 31 500 Ft-ba kerülő termék pedig pozitív meglepetéseket is tartogatott .

9.2
/10
BlitzWill BW-NL1 flexibilis LED-szalag teszt
BlitzwillBlitzWolfBW-NL1neonokos világítás

BlitzWill BW-NL1 flexibilis LED-szalag teszt

Üdítő érdekesség a BlitzWolf konyhájából

írta: Ambient2022.12.01.

A BlitzWill BW-NL1 az újdonsült almárka első termékeinek egyike: egy három méter hosszú, flexibilis, okos RGBIC LED-szalag. Vezérelhető távirányítóról, de van hozzá applikáció is, könnyen hajlítható, szabadon programozható, és hangvezérelhető is, ezáltal tud zenére villogni. A kreatív hangulatvilágítás EU raktárból is megvásárolható, a BGXIFD095 kuponkódot beütve pedig cirka 18 100 Ft-ért a tiétek lehet. Most pedig lássuk, mit tud a neon világítást utánzó kütyü.

9.2
/10
OneOdio A10 Focus fejhallgató teszt
A10 FocusfejhallgatóOneodio

OneOdio A10 Focus fejhallgató teszt

Gyönyörű hang, de legyen hozzá süketszobád

írta: Don Kartács2022.11.30.

A OneOdio felfrissítette a korábbi A10 szériát, amit mi is teszteltünk, és hozzábigyesztette a Focus nevet, ezzel útjára indítva az új generációt. Megújult a kinézet, a kényelem és csiszoltak a hangképen is egy technológiai váltásnak köszönhetően. Akkor vajon minden adott egy újabb nagyszerű OO termékhez, amiből már olyan sokat láttam korábban? Az ára jelentősen megemelkedett, de a beltartalom is változott. A BONE30 kóddal 22 000 Ft-ot kérnek érte ingyenes szállítás mellett, az áfát a cég fizeti.

9
/10
Neabot Nomo Q11 önürítős porszívó teszt
gadgetplusneabotNeabot Nomo Q11önürítő robotporszívó

Neabot Nomo Q11 önürítős porszívó teszt

Formatervezési bravúr

írta: Don Kartács2022.11.30.

A Neabot egy takarítóeszköz gyártó, és ők is bele akartak kóstolni az önürítős porszívó iparba, viszont nem szerettek volna egy átlagos kinézetű berendezést legyártani. Helyette formatervezési bravúr lett, amit alkottak, és műszaki téren is igencsak ott van a szeren a Q11. Ráadásul akár 30 napra is automatizálható, vagyis mindent maga intéz, ehhez képest nem is lett vészesen drága. 125 100 Ft-ot kérnek érte az RKBHU80 kuponkóddal, a szállítás ingyenes, a terméket lengyel raktárból küldik, további költségetek nem lesz.

8.8
/10
Hinovo MB1-10000 MagSafe power bank teszt
appleGeekbuyinghinovomagsafepower bank

Hinovo MB1-10000 MagSafe power bank teszt

Ez nem kerül 50 ezerbe

írta: Atika2022.11.29.

Még az ősz folyamán cseréltem le a Poco X3 Prómat egy iPhone 13-ra, mert már régóta érdekelt az Apple mobilja. Kimondottan elégedett is vagyok vele, ennek már az aksiideje is jóval kiemelkedőbb a korábbi modellekénél, viszont az ember fejében csak motoszkál a gondolat, hogy azért jó lenne egy power bank, és ha már Apple, akkor lehetne MagSafe-es is. Éppen ezért örültem meg a Hinovo 10 000 mAh-s darabjának, ami MagSafe-es, így vezeték nélkül is tölt, de azért egy Type-C port is került rá. Most kiváló áron lehet hozzájutni, az NNNDBHIMOAT kuponnal 10 800 Ft-ért vihető EU raktárból.

9.4
/10
Navee S65 elektromos roller teszt
elektromos rollerGeekbuyingnaveeNavee S65

Navee S65 elektromos roller teszt

Megfojtotta a szabályozás a néprollert

írta: Don Kartács2022.11.29.

A Navee gyártó a Xiaomival ápol közeli rokonságot, és kifejezetten minőségi – szerintem a Xiaomi Mi Electric Scooter szériánál jobb – elektromos eszközöket gyárt. Eddig két modelljük jelent meg, az S65 a fullos, 500 W-os motorjával és 65 kilométeres ígért hatótávjával elég nagy extrának ígérkezik. A legdurvább azonban a futóműve, ezért érdemes megvenni, csak hát nem egy olcsó darab, 344 200 Ft-ot kérnek érte.

8.4
/10
Tronsmart Onyx Pure hibrid TWS fülhallgató teszt
Bluetooth headsetTronsmart Onyx PureTWS fülhallgató

Tronsmart Onyx Pure hibrid TWS fülhallgató teszt

Vájtfülűek büdzsé megoldása vagy parasztvakítás?

írta: Ambient2022.11.28.

A Tronsmart termékeket valószínűleg egyetlen olvasónknak sem kell bemutatnunk. Az Onyx Pure-t viszont igen, és nagyon szívesen is teszem, ugyanis a gyártó arra adta a fejét, hogy olcsón készítsen hibrid meghajtású (Dynamic Driver + Balanced Armature egyszerre) TWS fülhallgatót. Egyéb specifikációiban is érdekes modell, de a hibridsége az, amitől igazán izgalmas. Meg persze az ára: a NNNRENDELPURE kuponkóddal 8900 Ft-ért vihető a Geekbuyingon. Ez azért egy nagyon erős ígéret.

8.8
/10

hirdetés