hirdetés

Tesztek

Tronsmart Bang SE boombox teszt
boomboxGeekbuyingTronsmartTronsmart Bang SE

Tronsmart Bang SE boombox teszt

Jól kiegészített sorminta

írta: Don Kartács2022.12.16.

A Tronsmart Bang széria egyre több taggal bővül, most a legkisebb testvért vettem górcső alá, a Bang SE-t. A gyártó szerint a leginkább hordozhatónak mondott hangszórónak nemcsak a tömege, de az ára is alacsonyabb, mint a korábbi modelleknek, miközben alig veszített valamit a tudásából a Bang és a Bang Mini testvérekhez képest. A zajongó az NNNRendeljkinaitbgse kuponkóddal 22 100 Ft-ért vihető haza magyarországi raktárból, ingyenes szállítás mellett.

9
/10
Klatre LS1 csontrezgéses fülhallgató  
boulderingcsontrezgésesfalmászásfutáskerékpározásKlatre

Klatre LS1 csontrezgéses fülhallgató  

Elmaradt a világmegváltás

írta: Don Kartács2022.12.14.

Több csontrezgéses fülhallgatóról adtunk már hírt, teszteltünk is jó néhányat, de eddig egyik sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A Klatre LS1 azonban nagyon más kategóriában játszik, az RK10 kuponnal 35 500 Ft-ot kérnek a prémium cuccért, és azt reméltük, hogy ez a korábbi modellek problémáit képes ellentételezni. Lássuk, igazunk volt-e, vagy ez is csak egy újabb fancy, de korlátosan használható projekt termék.

8.8
/10
KERUI KR-X9 ajtócsengő teszt
Banggoodcsengőkamerás csengőKERUIKR-X9X9

KERUI KR-X9 ajtócsengő teszt

Lehet-e egy noname cucc jó?

írta: Don Kartács2022.12.13.

A Banggoodon X9 néven elérhető ajtócsengő képes videóképet és hangot is közvetíteni, és grátiszként az eszközt nyomkodó delikvens arcát is rögzíthetitek. Sőt, akár 37 dallam közül is válthattok, mindezt 7000 Ft-ért, ingyenes szállítás mellett, és az ár már az áfát is tartalmazza. Túl jó vétel lenne ennyiért vagy ez egy teljesen használhatatlan cucc? Lássuk!

8
/10
TicWatch Pro 3 Ultra GPS teszt
AndroidmobvoiPro 3 Ultra GPSTicwatchWear OS by Google

TicWatch Pro 3 Ultra GPS teszt

A Wear OS végre felnőtt

írta: Atika2022.12.07.

A TicWatch okosórái már korábban is felbukkantak a RendeljKínait hasábjain, ugyanis nagyon gyorsan elég nagy népszerűségre tettek szert annak idején az olcsó Android Wear rendszerű óráikkal. Azóta elég sok víz lefolyt a Dunán, már az Android Weart is Wear OS by Google-nek hívják és a TicWatch is elkezdte használni az új, pörgősebb, kimondottan okosórákba szánt Snapdragon SoC-ket. A TicWatch Pro 3 Ultra GPS is egy ilyen eszköz, és a tudásához képest remek áron kapható.

9.4
/10
BLUETTI EB3A hordozható power station teszt
BluettiBLUETTI EB3Apower stationups

BLUETTI EB3A hordozható power station teszt

Meghitelezett jövő

írta: Don Kartács2022.12.06.

Végre megkaparintottuk a BLUETTI EB3A nevű power stationt, ami a korábbi Loskii és BlitzWolf telepeknél lényegesen komolyabb cucc. Egyrészt az amerikai vállalat sokkal jobb minőségű termékeket állít elő, másrészt teljesítményben is ott van a szeren az EB3A, sőt, szünetmentesként is használható. 132 000 Ft-ot kérnek érte, a szállítás ingyenes, az ár már tartalmazza az áfát is, és hát tényleg egy csúcstechnológiás eszközről van szó.

9
/10
BlitzWolf BW-S25 asztali töltő teszt
BanggoodBlitzWolfbw-s25töltő

BlitzWolf BW-S25 asztali töltő teszt

Szolid megoldás sok eszköz mellé

írta: Don Kartács2022.12.05.

Pár hete teszteltük a BW-S23-at, ami egy hagyományos EU-s fali dugóba helyezhető töltő volt, 100 W teljesítménnyel. A BW-S25 ennek a testvérmodellje, igaz itt nem a gigantikus krafton, hanem a minél több eszköz tölthetőségén – vagyis a jó sok porton – volt a hangsúly. 6 darab kimenetet tartalmaz, viszonylag szolid ár mellett, ami 13 400 Ft-ot jelent a BGXIFD097 kóddal, EU raktáras, ingyenes szállítással.

9.4
/10
Blitzhome BH-JC01 gyümölcsprés teszt
BH-JC01blitzhomeBlitzWolfgyümölcsprés

Blitzhome BH-JC01 gyümölcsprés teszt

Újabb ügyes szerkezet a BlitzHome konyhájából - szó szerint

írta: Ambient2022.12.02.

A BlitzHome egy olyan brand, amely közel áll a szívemhez - lévén, hogy elég sok termékükkel találkoztam már -, és elég sokat használok is a mai napig, például a robotgépüket. A legújabb konyhai eszközük, a BH-JC01 névre keresztelt gyümölcsprés, a már megszokott, letisztult, elegáns megjelenésével passzol a márka termékpalettájába. Az elvárás vele szemben is az volt, mint a korábbi BW eszköz esetében: jó áron biztosítson stabil, megbízható működést, és kiemelkedő végeredményt. A BGXIFD096 kuponnal cseh raktárból, pár napos szállítással 31 500 Ft-ba kerülő termék pedig pozitív meglepetéseket is tartogatott .

9.2
/10
BlitzWill BW-NL1 flexibilis LED-szalag teszt
BlitzwillBlitzWolfBW-NL1neonokos világítás

BlitzWill BW-NL1 flexibilis LED-szalag teszt

Üdítő érdekesség a BlitzWolf konyhájából

írta: Ambient2022.12.01.

A BlitzWill BW-NL1 az újdonsült almárka első termékeinek egyike: egy három méter hosszú, flexibilis, okos RGBIC LED-szalag. Vezérelhető távirányítóról, de van hozzá applikáció is, könnyen hajlítható, szabadon programozható, és hangvezérelhető is, ezáltal tud zenére villogni. A kreatív hangulatvilágítás EU raktárból is megvásárolható, a BGXIFD095 kuponkódot beütve pedig cirka 18 100 Ft-ért a tiétek lehet. Most pedig lássuk, mit tud a neon világítást utánzó kütyü.

9.2
/10
OneOdio A10 Focus fejhallgató teszt
A10 FocusfejhallgatóOneodio

OneOdio A10 Focus fejhallgató teszt

Gyönyörű hang, de legyen hozzá süketszobád

írta: Don Kartács2022.11.30.

A OneOdio felfrissítette a korábbi A10 szériát, amit mi is teszteltünk, és hozzábigyesztette a Focus nevet, ezzel útjára indítva az új generációt. Megújult a kinézet, a kényelem és csiszoltak a hangképen is egy technológiai váltásnak köszönhetően. Akkor vajon minden adott egy újabb nagyszerű OO termékhez, amiből már olyan sokat láttam korábban? Az ára jelentősen megemelkedett, de a beltartalom is változott. A BONE30 kóddal 22 000 Ft-ot kérnek érte ingyenes szállítás mellett, az áfát a cég fizeti.

9
/10
Neabot Nomo Q11 önürítős porszívó teszt
gadgetplusneabotNeabot Nomo Q11önürítő robotporszívó

Neabot Nomo Q11 önürítős porszívó teszt

Formatervezési bravúr

írta: Don Kartács2022.11.30.

A Neabot egy takarítóeszköz gyártó, és ők is bele akartak kóstolni az önürítős porszívó iparba, viszont nem szerettek volna egy átlagos kinézetű berendezést legyártani. Helyette formatervezési bravúr lett, amit alkottak, és műszaki téren is igencsak ott van a szeren a Q11. Ráadásul akár 30 napra is automatizálható, vagyis mindent maga intéz, ehhez képest nem is lett vészesen drága. 125 100 Ft-ot kérnek érte az RKBHU80 kuponkóddal, a szállítás ingyenes, a terméket lengyel raktárból küldik, további költségetek nem lesz.

8.8
/10

hirdetés