hirdetés

Tesztek

Tronsmart T7 Mini TWS hangszóró teszt
BT hangszóróGeekbuyingTronsmart T7 MiniTWS

Tronsmart T7 Mini TWS hangszóró teszt

Túl olcsó, hogy igaz legyen, pedig az

írta: Don Kartács2022.09.15.

A Tronsmart harmadik, új szériás hangszórója a T7 Mini, ami egy 15 W-os hangszóró, és természetesen TWS módban képes egy másik hasonszőrű cuccal együttműködni. Ez is kapott egy divatos, ütemkövető LED-et, mindenféle folyadéknak és pornak ellenáll, és nem is kell elkölteni rá egy afrikai állam éves költségvetését. 8000 Ft-ot kérnek érte az NNNRendeljkinait48 kuponnal, magyar raktárból érkezik, és a szállítás is ingyenes.

9.6
/10
EarFun Uboom L Bluetooth hangszóró teszt
BlitzWolfShopBluetooth hangszóróEarfunUboom L

EarFun Uboom L Bluetooth hangszóró teszt

Méltó JBL vetélytárs

írta: Fekete Norbert2022.09.14.

Az EarFun Uboom L névre keresztelt Bluetooth hangszóróját már nagyon vártuk, hogy megérkezzen. Sok jót hallottunk róla, így egyből alapos vizsgálatnak vetettük alá. A hangszóró kis méretben ígér nagyon jó hangminőséget és hosszú üzemidőt, sőt selling pointként azt emeli ki a cég, hogy a hangcucc nemcsak, hogy vízálló - szabványból az IP67-est kapta - , hanem még képes a víz felszínén is úszni, anélkül, hogy károsodást szenvedne, ami azért elég menő, ezzel a medencés partik sztárja lehet. Az első 10 vásárló az RKIUBOOML kuponnal 29 990 forintért viheti haza a hangszórót, ami egy nagyon jó ár lehet érte, ha hozza mindazt, amit mondanak róla. Nézzük mennyire váltotta be a hozzá fűzött vérmes reményeket.

9.6
/10
Tronsmart Groove 2 BT hangszóró teszt
BT hangszóróGeekbuyinggrooveTronsmartTWS

Tronsmart Groove 2 BT hangszóró teszt

Mindennek ellenállok

írta: RendeljKínait2022.09.13.

Folytassuk "tényfeltáró" tesztjeinket a Tronsmart új, hangszórókat magába foglaló szériája kapcsán, ahol a Trip után a Groove 2 a soros. Ez egy igazi mini, túlélő TWS hangszóró, vagyis jó masszív lett a szerkezete, és ez is összekapcsolható egy másik hasonszőrű eszközzel a sztereó hatás elérése végett. A mindent túlélő strapahangszóróért 9700 Ft-ot kérnek az NNNRendeljkinait47 kuponnal, ingyenes szállítás mellett, ráadásul magyar raktárból, extra gyorsan érkezik.

9.4
/10
Geemax C1 futógép teszt
Banggoodfutásfutópadgeemaxsport

Geemax C1 futógép teszt

Szeretsz veszélyesen élni?

írta: Don Kartács2022.09.12.

A pandémia a beltéri sportolást meglehetősen népszerűvé tette, így az XMUND futógépe után a Geemax C1 névre keresztelt termékét is a tesztpadunkra vontuk. Ez egy maximum 10 km/órás futást lehetővé tevő termék, amin természetesen gyalogolni is lehet, ha valakinek arra van igénye. 76 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a BGHU2521 kóddal cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett. Lássuk, milyen tesztköröket futottunk a piac legolcsóbb futópadján!

7.6
/10
Vízminőségmérők összehasonlító tesztje
BanggoodPH-értéksörfőzésvízminőségmérő

Vízminőségmérők összehasonlító tesztje

Beavatás a sörfőzés alapjaiba

írta: RendeljKínait2022.09.10.

Hobbi sörfőzőként kifejezett motivációm van a csapvíz minőségi paramétereinek mérésére. Hasonlóan lehetnek ezzel növénytermesztők és mezőgazdászok is, vagy bárki, akinek például akváriuma, kerti tava, medencéje van otthon, borászkodik vagy csak kíváncsi, milyen minőségű csapvizet iszik. Kipróbáltam hát 2 különböző terméket, ami igazából 3, hogy megnézzem, miből főzök sört. Ehhez két terméket hívtam segítségül, a TVIRD PH0-14-et, amiért 7700, illetve a C-600-at, amiért 11 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, a Banggood és az Ali pedig fizeti utánuk az áfát.

EarFun Air S TWS fülhallgató teszt
Air SBliztWolfShopEarfunTWS fülhallgató

EarFun Air S TWS fülhallgató teszt

Ő már jóban van az appel is

írta: Fekete Norbert2022.09.09.

Az EarFun Air S a cég legújabb terméke, ami a termékpalettán nagyjából középen helyezkedik el mind árban, mind szolgáltatásokban. A termék képes az aktív zajszűrésre, tehát csökkenti a környezet zajait 30 decibellel, hogy jobban tudjatok a zenére koncentrálni. Az üzemideje is megfelelően hosszú, egy maratont simán le lehet futni vele, mielőtt lemerülne. A dokkolója tölthető vezetékesen és vezeték nélkül is. Az ára 24 990 Ft, de az első 5 vásárló ennél picit olcsóbban 19 990 forintért tudja megrendelni a RKIEFAIRS kuponkód segítségével.

8.4
/10
Ultenic K10 okosfritőz teszt
Banggoodfőzésfritőzsütésultenic

Ultenic K10 okosfritőz teszt

Emelkedő olajár ellen

írta: Don Kartács2022.09.07.

Angolul „sneak peek”-nek hívják azt, amikor valamibe előzetesen be lehet tekinteni, kvázi "lelövik a poént". Én is ezt fogom tenni, az Ultenic K10 fritőz sokkal jobb cucc, mint amit előzetesen vártam. Remek a minősége, könnyen tisztítható, viszonylag nagy az űrtartalma, appból állítgatható és még jól is néz ki. 37 000 Ft-ot kérnek érte a BGHU2523 kóddal cseh raktárból, a házhozszállítása pedig ingyenes.

9.4
/10
Bezior S500 Max elektromos roller teszt
beziorCafagoelektromos rollerGeekmaxi

Bezior S500 Max elektromos roller teszt

Hogy lett a 200k-s rollerből 95 000 Ft-os

írta: RendeljKínait2022.09.06.

Végre találtunk egy olyan rollert, amit 138 000 Ft-ért el lehetett hozni, és 500 W a teljesítménye, elmegy legalább 40 kilométert és nem nehéz, mint a sár. Ez a Bezior S500 Max, és ez elsőre nagyon patika ajánlatnak néz ki, de volt a történetben egy-két csavar. A járművet a Cafagóról saját magunknak vásároltuk EU raktárból, ingyenes szállítás mellett 3 nap alatt megérkezett. Bomba vétel vagy időzített bomba? A cikkből megtudhatjátok.

8.2
/10
Tronsmart Trip TWS hangszóró teszt
GeekbuyingTronsmartTronsmart Trip

Tronsmart Trip TWS hangszóró teszt

Zenei cukiskodás

írta: RendeljKínait2022.09.06.

A Tronsmart bedurrantotta a gyártósorait, és elkezdte ontani az új szériás hangszóróit. A Tronsmart T7-tel eléggé betalált, de azóta megjelent a T7 Mini, a Groove és nem is olyan régen a Trip is, ami az elmúlt évek legmókásabb táskára akasztható hangszórója. Itt nem a teljesítmény – 10 W – a lényeg, hanem a vicces kinézet, a sokféle szín, a kellemes anyagok, és az, hogy felakaszthatjátok a táskátok oldalára. Az ára még befér 7000 Ft alá az NNNRendeljkinait46 kuponnal, a szállítás ingyenes, és most figyeljetek, magyarországi raktárból érkezik.

9.4
/10
Baseus 150 W-os autós inverter teszt
autóBanggoodBaseusinverter

Baseus 150 W-os autós inverter teszt

Vége az USB primátusának

írta: Don Kartács2022.09.04.

A Baseus piacra dobott egy hiánypótló terméket, egy szivargyújtóba dugható autós invertert, amiről mindenféle eszköz tölthető, nem csak a hagyományos USB-s cuccok. Ráadásul rengeteg szabványt támogat, PD, QC 3.0, AFC és hasonlók, illetve képes akár 150 W-ot is leadni, és nem is kerül egy vagyonba. A BGHU2496 kuponnal 15 600 Ft-ot kérnek érte francia raktárból, a szállítás pedig ingyenes.

9
/10

hirdetés