hirdetés

Tesztek

AA-SAR3BanggoodBlitzWolfHangprojektor

BlitzWolf AA-SAR3 hangprojektor teszt

Nem leszel a szomszédok kedvence

írta: Don Kartács2021.09.23.

Az AA-SAR3 a korábbi SAR1 fejlesztett verziója, a hangprojektor egy brutális mélynyomóval egészült ki. 120 W nem viccel, jól szól a rendszer, és a távirányító segítségével kiválóan finomhangolható a hangkép. Számtalan csatlakozó található a hátoldalán, így viszonylag könnyű bármilyen egyéb berendezéshez illeszteni, és a tudásához képest a BGSAR3D kóddal az érte kért 39 700 Ft sem sok. Az EU Priority Line szállítás ingyenes, a termék pikk-pakk megérkezik EU raktárból és így többletköltségekre sem kell számítanotok.

9.6
/10
BanggoodBlitzWolfbw-rc02infravörös vezérlő

BlitzWolf BW-RC02 infravörös vezérlő teszt

Az új főnök mindent irányít

írta: hajas2021.09.22.

A Xiaomi mellett a BlitzWolf is szép számban rendelkezik okosotthon kütyükkel. Tavaly két tesztet is készítettünk a termékeikből BlitzWolf okosotthon teszt, illetve BlitzWolf okosotthon cuccok tesztje címen. Most "csak" egy okoskütyü jutott el hozzánk, név szerint a BW-RC02, ami egy infravörös vezérlő. Segítségével egy rakás buta készüléket tudtok felokosítani, sőt, még automatizálni is tudjátok őket, mindezért pedig nem kell mélyen a zsebetekbe nyúlnotok, hiszen a BGc04136 kuponkóddal mindössze 4000 Ft-ot kell érte fizetnetek.

8.6
/10
70maiAir Compressor EcoBanggoodBaseusinAutokompresszor

Baseus inAuto és 70mai Air Compressor Eco összehasonlító teszt

Pumpálunk

írta: hajas2021.09.21.

Hamarosan megrohamozzák az emberek az autógumisokat, hiszen lassan itt a gumicsere ideje. Sokan azonban ezt otthon, saját kezűleg oldják meg. Kézi pumpával egy örökkévalóságig is eltarthat a megfelelő nyomás elérése, de szerencsére a kínaiak (ismét) megtalálták ezt a piaci rést, és egy rakás olcsó, de mégis egész jó minőségű kompresszort dobtak a piacra. Legújabb tesztünkben két gyártó, a 70mai és a Baseus kompresszorai ütköznek meg egymással.

GeekbuyingKirinKugooS1 Pro

KugooKirin S1 Pro elektromos roller teszt

Sokadszor, ugyanabba a folyóba

írta: Don Kartács2021.09.20.

Itt az újabb kínai olcsó roller, ami jelentős névzavarral küszködik, de a látszat ellenére szerencsére ez egy új modell. 30 kilométeres ígért hatótáv, 30 km/órás maximális sebesség, első-hátsó lengéscsillapító, gondozásmentes, méhsejtrácsos kerekek, és 350 W teljesítmény, hogy arrébb lehessen vele állni. Az NNNRENDELJKINAIT23 kóddal 96 900 Ft-ot kérnek érte, lengyel raktárból érkezik a cucc, így az áfával és a vámmal már nem kell foglalkoznotok. A kérdés az, hogy a korábbi modellek hírnevét öregbíti-e a KugooKirin, vagy pedig valami újat is tud mutatni.

6.6
/10
GeekbuyingTronsmartTWS

Tronsmart Force Pro BT hangszóró teszt

Erőnyerő

írta: Don Kartács2021.09.18.

A Tronsmart Force széria legnagyobb darabja, a Pro érkezett el hozzánk, egyből páros kiszerelésben. Ez a strapa verziója a cég hangszóróinak, a minden álló kivitelezés itt azonban jelentős teljesítménnyel, 60 W-tal is párosul. Természetesen ez a modell is képes összekapcsolódni másik 100 darabbal, a párosításhoz pedig NFC technológiát is használhattok. Az üzemidőbajnok zajongóért a NNNTSFP027 kuponnal 24 600 Ft-ot kérnek cseh raktárból, a szállítás pedig filléres tétel.

9.2
/10
OcleanszájzuhanyW10

Oclean W10 szájzuhany teszt

A szájápolás mestere

írta: hajas2021.09.17.

Fogorvoshoz járni valljuk be őszintén, senki sem szeret. Évente egyszer azért érdemes felkeresni, hogy ránézzen a fogaitokra, és ha helyesen, rendszeresen és alaposan tisztítjátok őket, akkor jó esetben csak egy év múlva fogtok vele megint találkozni. Viszont sajnos a fogmosás önmagában nem elegendő, mivel nagy hangsúlyt kell fektetni a nyelv, a fogközök és az íny ápolására is. Az Oclean W10 pontosan erre a célra született, amit az Oclean hivatalos weboldaláról tudtok megrendelni 17 800 forintos áron. A szállítás teljesen ingyenes, ráadásul áfa- és vámmentesen küldik.

9
/10
5GGobooPad 5Xiaomi

Xiaomi Pad 5 (Global version) tablet teszt

Csillagos Ötös

írta: Don Kartács2021.09.16.

És végre, itt van: az új Xiaomi Pad széria, amely egyből két variánssal indít (Pad 5 és Pad 5 Pro). Hardverfronton teljesen megújultak a tabok: Snapdragon 860-as és 870-es processzorok, 11 colos, 2,5K felbontású, 120 Hz-es képfrissítésű kijelző, 6 vagy 8 GB RAM, illetve 128 vagy 256 GB-nyi háttértár. Természetesen van 5G-s variáns is, és akár 67 W-os gyorstöltést is tud. Ma a "sima", WiFi-s modellről lesz szó, amiért a Goboo boltjában 105 000 Ft-ot kérnek 6/128-as, és 123 000-et 6/256 GB-os kiszerelésben. Az EU raktárból érkező tablet szállítása ingyenes, így további költségekkel (áfa, vám) nem kell számolnotok, és vállal rá az oldal 2 év garanciát is.

9.4
/10
GoveeRGBIC LED

Govee Glide programozható LED fény teszt

Ismételten nem kellett csalódnom

írta: Don Kartács2021.09.16.

Újabb Govee LED-es megoldás a lakás feldobására, ám most nem egy egyszerű, programozható szalag lapul a dobozban, hanem egy moduláris rendszer. Természetesen ez is vezérelhető applikációból, kiváló a minősége, és a szegmensek mentén szabadon variálható és összeilleszthető. Aki szereti az alakzatokat, az imádni fogja, formázható belőle L, V, W vagy bármilyen más tetszőleges forma. A Govee szettjéért 26 300 Ft-ot kérnek az RKB25Glide kuponkóddal, EU raktárból szerezhető be, tehát áfamentesen, és ingyenes szállítással érkezik.

9.2
/10
BanggoodfelmosóállomásYeedi

Yeedi robotporszívó és felmosóállomás teszt

Nem látja a fától az erdőt

írta: Don Kartács2021.09.13.

A Yeedi eddig számomra egy ismeretlen márka volt, pedig jó ideje gyártanak már takarító eszközöket, és most egy meglehetősen érdekes cuccal álltak elő, egy felmosóállomással. Ez egy hatalmas, vizet tartalmazó tartály, amibe be tud dokkolni egy speciális robotporszívó, amit felmosásra hegyeztek ki, vagyis mindenféle ilyen jellegű takarítási funkciót tud. A hatalmas takarítóeszköznek igencsak megkérik az árát, 199 000 Ft-ba kerül a BGANI046 kóddal cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett.

8
/10
BanggoodBlitzWolfmixer

BlitzWolf BW-VB1 multifunckiós robotgép teszt

Ma én leszek a szakács

írta: Don Kartács2021.09.11.

Újabb BlitzWolf konyhagép, a mindent megoldó kategóriából. Felveri a habot, ledarálja a húst, smoothie-t készít, és még vagy 29 másik dolgot is tud. Ennek a legfontosabb hozománya, hogy nem kell 10 db különböző konyhai kisgéppel teletöltenetek a konyhaszekrényeket, hiszen a BW-VB1 az összes feladatot elvégzi. De vajon a gyakorlatban ez a sok az egyben megoldás tényleg működik? Nagyon nem mindegy, ugyanis a robotgép 46 700 Ft-ba kerül a BGHU0957 kuponnal, ami már egy szemmel látható összeg, szerencsére a szállítás ingyenes és cseh raktárból érkezik, így a vámmal és az áfával nem kell foglalkoznotok.

8.6
/10

hirdetés