Tesztek | RendeljKínait

Tesztek

AliexpressBanggoodBaseus

Baseus FM transzmitter és kihangosító teszt

Maradt benne fejlesztési potenciál

írta: Don Kartács2021.01.12.

Eddig nem nagyon volt szerencsém az FM transzmitterekkel kapcsolatban, vagy összeakadtak más jelforrásokkal, vagy recsegtek, esetleg csak nem voltak kompatibilisek az autómmal. Az is hatalmas probléma volt, hogy a mikrofon használatához nagyon mélyre kellett hajolnom, ami kifejezetten veszélyes autózás közben. A Baseus azonban állításuk szerint az összes felmerült problémát megoldotta, vagyis teljesértékű kihangosítóként és zeneátvivő kütyüként is használható a termékük, amiért 3500-4000 Ft-ot kérnek. Vettem hát egyet Black Friday-en, hátha igazat mondanak.

8.2
/10
BanggoodBlitzWolffejhallgató

BlitzWolf BW-HP0 Pro fejhallgató teszt

Nem tudom, mitől Pro

írta: Don Kartács2021.01.11.

Itt az új BW fejhallgató generáció, ami a BW-HP0 nevet a Pro szócskával egészítette ki. A fejes érdekes funkciókkal kelleti magát, van rajta micro SD kártya bemenet – alias TF -, tölthetitek Type-C porton keresztül, zajt is szűr, az üzemideje 42 óra, szóval egy igen kellemes kis pakettet kaptok 8000 Ft-ért. Túl jó, hogy igaz legyen? Nézzük.

8.2
/10
Aliexpressfutócipőonemix

Onemix Red Eagle futócipő teszt

Olyan olcsó, el nem hiszed

írta: Don Kartács2021.01.10.

Nagyot nevettem, mikor a vám kikapta a Onemix Red Eagle futócipőmet a sorból. Sikerült a valaha volt legolcsóbb csukámat vegzálniuk, kemény 4088 Ft-ot csengettem ki érte az Alin, el is engedték további költségek nélkül. Lehet ennyiért máshol ilyen szintű futólábbelit kapni? A válasz: nem, vagyis már azért megéri elolvasni a cikket, hogy kiderüljön, mit is hoztak össze ennyiből a Onemix varrodáiban. A fenti árat természetesen 11.11-én, tonnányi Aliexpress kuponnal lefaragva, appon keresztül értem el, de a lényeg, hogy lehetséges, csak mindennek klappolnia kell.

9
/10
BanggoodBlitzWolfnotebook tartó

BlitzWolf ELS3 és ELS4 notebooktartók tesztje

Alumínium orgia

írta: Don Kartács2021.01.09.

A BlitzWolf szinte mindenbe beleüti az orrát a piacon, amibe bele lehet. Az ELS szériával a különböző notebookokhoz, tabletekhez és hasonló eszközökhöz kínál kifejezetten igényes alumínium tartókat. A BW-ELS3 a hordozható verzió, míg az BW-ELS4 egy masszív, a legnagyobb, 17,3 inch-es eszközöket is fogadó szerkezet. 7800 és 9 700 Ft-ot kérnek értük - utóbbi ár a BGELS838 kuponnal érhető el -, a szállítás párszáz forintot tesz ki, de még így is vámhatár alatt maradnak az kiegészítők.

BanggoodCocleanXiaomi

Xiaomi Coclean FV2 autósporszívó fejlesztett verzió teszt

Happy Meal menü extra

írta: Don Kartács2021.01.08.

A Xiaomi Coclean FV2-t pár hónapja teszteltem, és nagyon tetszett, végre egy használható kütyü, elfogadható áron. Már abban a cikkben is írtam, hogy van egy kiegészítőkkel teletömött variáns, ami csak annyiban tér el a simától, hogy az extra cuccokat is adják hozzá. Hogy valóban kiderüljön az igazság, megszereztem a "fejlesztett" verziót is, és kipróbáltam, hogy eljön-e az autós tisztítás kánaánja a BGCNHCFV2  kuponkód felhasználásával 23 000 Ft-ért. Eljött.

9.6
/10
ANCBanggoodBluetooth fejhallgatóEdifier

Edifier W860NB BT fejhallgató teszt

Csúcsok csúcsa?

írta: Don Kartács2021.01.07.

Végre megkaparintottam a csúcs Edifier fejhallgatót, a W860NB-t. Kiváló anyaghasználat, dögös kinézet, aktív zajszűrés, NFC, aptX átvitel, "végtelen" üzemidő és hasonló okosságok. A cucc viszont már nem mai darab, de az sem véletlen, hogy ennyit vártunk a teszttel, hiszen az ára szépen lekúszott a 60 000 Ft-os árkategóriából a 35 000 forintosba. Természetesen erre is van EU Priority Line áfa- és vámmentes szállítás is, amivel megúszhatók a többletköltségek.

8
/10
BanggoodBlitzWolfTWS

BlitzWolf BW-AS4 TWS hangszóró teszt

Csirkekeltető

írta: Don Kartács2021.01.06.

A BlitzWolf BW-AS4 egy igazán modern, futurisztikus hangkeltő berendezés. Kifejezetten érdekes, átlátszó kinézetet kapott, képes TWS módban működni, vagyis egy másik eszközzel összekapcsolódva sztereóban zenélni. Természetesen hordozható is, illetve mindenféle színt képes a beépített LED megjeleníteni. Szokás szerint a hangminőség legfontosabb kérdés, de ha az jó, akkor bizony 16 000 Ft-os árával a kategória favorit Tronsmart T6-ot is veszélyezteti. Mivel új termék, egyelőre csak kínai raktárból rendelhető, érdemes EU Priority Line szállítással kérni, az áfa- és vámmentes.

7.8
/10
arctisztítóBanggoodXiaomi

Xiaomi Mijia rezgő arctisztító teszt

Legyél a saját kozmetikusod

írta: Don Kartács2021.01.04.

A nagy FOREO őrület után, a Xiaomi is piacra dobta az arctisztítóját, a Mijia márkanév alatt. De mi is ez a rezgő arctisztító? És miért őrült meg egyszerre az egész világ ezért? Tényleg annyival többet tud, mint egy általános arctisztítás? És persze az sem mellékes kérdés, hogy megéri-e az érte kért 10 800 Ft-ot, vagy sem, szerencsére ez már vámradar alatti összeg.

9.4
/10
AliexpressCamelfutócipő

Camel Ultralight cipő bemutató

A Li-Ning mellett ezt vedd

írta: Don Kartács2020.12.27.

A kínai futómárkák egén fényes csillagként ragyog a már sokszor körberajongott Li-Ning. De azért kb. 8 pár cipő után - igen, lesz azokról is teszt - egy kicsit ráuntam a márkára. Aztán belefutottam gyerekkorom egyik kedvenc nevébe, a Camelbe, és úgy voltam vele, mi bajom lehet, rendelek belőle egy párat 6500 Ft-ért. Szerencsére nem kellett csalódnom, remek csuka, el is mondom, miért.

9
/10
akciókameraBanggoodSJCAM

SJCAM SJ10 Pro akciókamera teszt

Olyan mint a Windows, egy-két szériát ki kell hagyni

írta: Don Kartács2020.12.23.

A GoPro, az Insta 360 és a DJI mellett az SJCAM az a gyártó, amelyik fel tud mutatni valamit az akciókamera piacon. Ez azonban nem megy neki zökkenőmentesen, az SJCAM SJ8 széria után az elég gyengus SJ9 jött, ezt próbálja most feledtetni az SJCAM SJ10 Pro. Itt már vannak villantós adatok, 4K 60 FPS, SuperSmooth képstabilizálás, tok nélküli vízállóság, 100 perc működési idő. Ráadásul a tél beköszöntével az ára is lejjebb kúszott, 70 000 Ft-ot kérnek érte, és az áfa-és vámmentes szállítás is alig 500 Ft.

6.4
/10