hirdetés

Tesztek

Anker Soundcore Liberty 2 Pro fülhallgató teszt
AnkerBanggoodfülhallgatóTWSvezeték nélküli töltés

Anker Soundcore Liberty 2 Pro fülhallgató teszt

Háztáji, kézműves

írta: Don Kartács2022.01.07.

A RendeljKínait oldalán nemrég avattuk fel az Anker márkát a kiváló Anker Soundcore Life Q35 fejhallgatóval, és most itt van az egyik igencsak tetszetős fülesük a Liberty Pro 2. Igazi kézműves feeling lengi körül, szemet gyönyörködtető a dizájn, sok kis okos megoldást eszeltek ki a mérnökök a prémium életérzés eléréséhez, az üzemideje pedig kifejezetten parádés. Az árát nagyjából az aranyéval lehet párhuzamba állítani, korábban 50 000 Ft-ot kértek érte, de szerencsére BGHU1433 kuponnal 26 500 Ft-ra faragható le az összeg, ami már tartalmazza a szállítást is, lássuk, ennyiért mit adnak a kínai márkánál.

9.2
/10
BlitzWolf BW-FYE15 TWS fülhallgató teszt
BanggoodBlitzWolfBW-FYE15TWS fülhallgató

BlitzWolf BW-FYE15 TWS fülhallgató teszt

Popup window

írta: hajas2022.01.05.

Idén először a BlitzWolf BW-FYE széria legújabb tagját volt szerencsém kipróbálni, ami a BW-FYE15 nevet kapta. A kütyü hozza a szokásos farkasos minőséget, a formavilága letisztult, vagyis a vásárlók jó minőségű és hangzású terméket kapnak a pénzükért, ráadásul nem is kérnek érte sokat, hiszen ha bepötyögitek a megfelelő mezőbe a BGFYE15N kuponkódot, akkor mindössze 10 100 forintba kerül szállítási díjjal együtt.

8
/10
Qingping CGC1 ébresztőóra teszt
Banggoodcgc1Cleargrassébresztőóraokosotthonqingping

Qingping CGC1 ébresztőóra teszt

Második felvonás

írta: hajas2021.12.31.

Úgy gondolom, hogy manapság nincs túl nagy jelentőségük az ébresztőóráknak, hiszen szinte minden ember a mobilját használja ébresztőnek. Vannak azonban olyanok, akik ragaszkodnak a hagyományos dolgokhoz, és ezt a közönséget kívánja megcélozni a Qingping. Egyszer már sikerült nekik, a CGD1 egész jó darab lett, így várható volt a folytatás. Tesztalanyunk a CGC1 nevet kapta, ami merőben eltér a korábbi modell külsejétől, és a funkciók listája is változott, de vajon ér-e ez a kütyü 11 800 forintot?

6.8
/10
Soocas X3 Pro elektromos fogkefe teszt
Banggoodelektromos fogkefesoocasUV fényx3 pro

Soocas X3 Pro elektromos fogkefe teszt

UV fénnyel erősít

írta: hajas2021.12.29.

Jó rég járt szerkesztőségünkben elektromos fogkefe, úgyhogy éppen eljött az ideje, hogy ismét beszerezzünk egyet. A választásunk a Soocas X3 Próra esett, ami remek minőségű és extra hosszú üzemidővel rendelkezik, ráadásul adnak hozzá egy UV fényes fertőtlenítőt is, ami minden használat után kinyírja a bacikat a sörtéken. A készüléknek megkérik az árát, jelenleg a BGHU1399 kóddal 21 500 forintért tudjátok megrendelni a Banggoodról.

9.4
/10
Nextool Outdoor Floodlight reflektor teszt
BanggoodelemlámpaNexToolpowerbankreflektor

Nextool Outdoor Floodlight reflektor teszt

Fény az éjben

írta: hajas2021.12.27.

A Nextool Outdoor Floodlight egy igazán sokoldalú készülék. Első ránézésre azt mondanánk, hogy egy rádió, pedig valójában ez egy reflektor, de elemlámpaként is megállja a helyét. Állítható a fényereje, a színhőmérséklete, sőt, még powerbankként is használható. A kiváló minőségű kütyüt most a BG309d3f kuponkóddal 16 900 forintért rendelhetitek meg a Banggoodról.

9.4
/10
Tronsmart Q10 ANC-s fejhallgató teszt
ANCfejhallgatóGKBTronsmart

Tronsmart Q10 ANC-s fejhallgató teszt

Vannak érdemei, de nem lettünk barátok

írta: Don Kartács2021.12.22.

Nem adtam fel azon törekvésemet, hogy megtaláljam a legolcsóbb ANC-s fejhallgatót a piacon, ami még vállalható hangképpel rendelkezik. A legújabb versenyző a Tronsmart Q10, és a márka általában elég frankó termékeket gyárt meglepően nyomott összegért cserébe, így nem volt nyomós indok a tesztelés ellen. Az üzemideje ráadásul 100 óra, amit egyetlen konkurens sem mondhat el magáról, és az ára is rendben van, szállítással együtt 13 000 Ft-ot kérnek érte a GKBTSDE15 kóddal, EU raktárból. Ígéretes kezdet, de vajon milyen a folytatás?

8.4
/10
Anker Soundcore Mini 3 Pro Bluetooth hangszóró teszt
AnkerBanggoodBluetooth hangszórósoundcore mini 3 pro

Anker Soundcore Mini 3 Pro Bluetooth hangszóró teszt

Színes egyéniség

írta: hajas2021.12.20.

Újabb Anker készülék tett látogatást szerkesztőségünkben, ezúttal egy kompakt Bluetooth hangszórót próbálhattunk ki a Soundcore Mini 3 Pro személyében. Minőségre teljesen rendben van és a megjelenése is kellemes, ráadásul az apró mérete ellenére egész jól szól, így méltó ellenfele (lehetne) a Tronsmart T6 Mininek. Van azonban egy kis bökkenő, mégpedig a 15 000 forintos árcédula, ami azért lehetne alacsonyabb.

9.2
/10
Topshak TS-ESD2 elektromos csavarhúzó teszt
akkus csavarozóBanggoodcsavarozótopshakTS-ESD2

Topshak TS-ESD2 elektromos csavarhúzó teszt

Kedvenc kéziszerszámom

írta: Don Kartács2021.12.16.

Megérkezett a Topshak TS-ESD1 "konszern" párja, a TS-ESD2, ami mindenben túltesz a másik modellen, és gyakorlatilag ugyanannyiba kerül. Adnak hozzá 34 db kiegészítőt, mozgatható a nyele, állítható a nyomatéka, jobb az anyagminősége és még elemlámpa funkció is van rajta. A hasznos csöppségért a BGHU1382 kuponnal 5600 Ft-ot kérnek, lengyel raktárból érkezik, többletköltségek nélkül.

9.4
/10
Edifier W820NB ANC fejhallgató teszt
ANCBangoodEdifierheadsetW820NB

Edifier W820NB ANC fejhallgató teszt

Szürkeegér kinézet, oroszlán belső

írta: Don Kartács2021.12.15.

Az Edifier általában úgy számozza a modelljeit, hogy abból ki lehet találni, nagyjából hova szánják az adott modellt. A 820 az alsó szegmens fölött helyezkedik el egy lépcsővel, ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy olyan extrákat tud olcsón, mint az ANC, a gyorstöltés és a transparency mód. Ehhez képest eléggé jutányos az érte kért 18 900 Ft, amit a BGHU1388 kóddal érhettek el, a szállítás ingyenes, a Banggood pedig fizeti a termékei után az áfát.

9.6
/10
Baseus alkoholszonda teszt
alkoholszondaBanggoodBaseus

Baseus alkoholszonda teszt

A sok pénzt megtakarító autós kiegészítő

írta: Don Kartács2021.12.14.

A Baseus az a gyártó, ami tényleg mindenféle termékkel rendelkezik, és amit érdemes gyártani. Most egy alkoholszondát próbálhattam ki, ami tulajdonképpen legitimizálja a munkaidőben való alkoholfogyasztást. Szóval jó móka volt. Jópofa kis cucc, ami villámgyorsan megmondja, beülhettek-e a volán mögé vagy sem. Az áránál mindenféle pénzbüntetés csak magasabb lehet, így a leszurkolandó, a BGHU1347 kóddal elérhető 8300 Ft meglehetősen viszonylagos, és ez már tartalmazza a szállítást is, a Banggood pedig fizeti utána az importköltségeket.

9.2
/10

hirdetés