Tesztek | RendeljKínait

Tesztek

Banggoodönürítő porszívóroidmiXiaomi

Xiaomi Roidmi Eve Plus önürítő robotporszívó teszt

Porszívó a porszívóban

írta: Don Kartács2021.03.05.

Még decemberben teszteltem a Xiaomi Viomi S9-et, aminek a készleteit azóta is képtelenek voltak feltölteni, olyan szinten hordták szét a vásárlók azt a néhány darabot, ami elérhető volt. Ezek az új generációs robotporszívók már önmagukat ürítik, és tudnak egy csomó érdekes dolgot, ebbe a szegmensbe próbál a Roidmi most betörni, ami eddig csak az állóporszívó szegmensben jeleskedett. Most viszont egy brutálisan jó termékkel kezdett be a felső kategóriában, de ez az árán is látszik, a BGHKRDMEVR kuponkóddal elérhető 156 000-es vételárat további 5000 Ft-tal terheli meg az EU Priority Line áfamentes szállítás.

8.8
/10
BanggoodBlitzWolfkézmelegítőpowerbank

BlitzWolf BW-P15 kézmelegítő teszt

Meleg a pite

írta: Don Kartács2021.03.04.

Rendhagyó terméket dobott piacra a BlitzWolf, egy kéz- vagy éppen lábmelegítő formájában, amit powerbankként is lehet használni. A cseh raktárból elérhető különlegességért a BGBWP15CZ kóddal 6100 Ft-ot kérnek, ami tartalmazza a szállítást is, de érdemes párban venni őket, mert így sokkal kreatívabban használható, és a cikkből ki is derül, hogy mikre.

8.6
/10
AmazfitsportóraXiaomiXiaomishop

Xiaomi Amazfit Bip U Pro sportóra teszt

A fiatalság ereje

írta: Don Kartács2021.03.01.

Megkaparintottam az új Amazfit Bip széria legfejlettebb darabját, a U Pro-t, ami szintet lépett az előző generációhoz képest. 60 különböző sportot támogat, ismeri a PAI rendszert, nagyon fiatalos színekben kapható, 9 nap az üzemideje, és végre sportórának, és nemcsak egy karkötőnek néz ki. A Xiaomishopnál 29 990 Ft-ért kelleti magát, amihez természetesen jár a magyar számla és a 2 év garancia, illetve raktárról közvetlenül elérhető.

8.6
/10
ANCBluetooth fejhallgatóEksaOneodio

EKSA E5 fejhallgató teszt

Egy vérből valók

írta: Don Kartács2021.02.27.

Az EKSA a OneOdio almárkája, ami mindig jó előjelnek tekinthető. Az albrandesítés eredménye, hogy legalább három márkanév alatt futnak a termékeik. Az E5 a zajszűrős - ANC-s - modellek sorát erősíti, és a szokásos OneOdios alaptulajdonságokkal rendelkezik: brutális üzemidő, szolid összerakottság, gyorstöltés, összecsukhatóság és remek hang. Az ára pedig igen jutányos,14 800 Ft-ot kérnek érte, a 9 dolláros szállítás pedig a cég állítása szerint áfa- és vámmentes, de még ez a költség is kikerülhető.

9.2
/10
BanggoodBT hangszóróXiaomi

Xiaomi Mi Outdoor BT hangszóró teszt

Kannibalizmus, házon belül

írta: Don Kartács2021.02.26.

Újabb BT hangszóró, de vajon van új a nap alatt? Ha valahol keresnék ilyen eszközt, biztosan a Xiaominál tenném, és láss csodát, nemrég adták ki a Xiaomi Mi Outdoor névre keresztelt Bluetooth-os hangszórójukat, ami nem is különösebben drága. BT 5.0 kapcsolat, IP 55-ös szabvány, kellemes hang, kis méret, jól kezdődik a dolog. Nagyjából 12 000 Ft-ért már vihetitek is haza a BGXMS03 kuponkóddal kellemes minőségű zajongót, de vajon ér is annyit?

9.2
/10
BanggoodBlitzWolfmasszázspisztoly

BlitzWolf BW-FAS1 masszázspisztoly teszt

Harmadikra összejött

írta: Don Kartács2021.02.25.

Három a magyar igazság, így mi is három különböző masszázspisztolyt próbáltunk ki. A BlitzWolf üdvöskéje pont a két korábbi termék közé ékelődik árban, a BGMI140 kóddal 16 000 Ft-ért lehet beszerezni, a szállítás pedig 1600 Ft-ba kerül. Több fokozat, több masszázsfej, Type-C töltés és hosszú üzemidő a főbb ismérvei a terméknek, de persze sokkal érdekesebb ennél a működési kultúra, amin áll vagy bukik a használat.

9.2
/10
mesterséges intelligenciarobotporszívóXiaomiXiaomishop

Xiaomi Vacuum-Mop 2 Pro+ robotporszívó tesztje

Add elő a kutyagumit

írta: Don Kartács2021.02.24.

Úgy emlékeztem, nem olyan régen mutatták be a Vacuum-Mop és a Vacuum-Mop Pro robotokat, de hát az is már majdnem 1 éve volt, az eszközök pedig rettenetes sebességgel fejlődnek. A Vacuum-Mop második generációja azonban kicsit megkavarta saját kategóriáját, mert árban és funkcionalitásban is feljebb lépett. Fejlődött a térképkészítés, már ez is felismeri az akadályokat, nagyobb lett a szívóereje és még tovább bírja a "robotolást". A közel 159 990 Ft-os eszközt a Xiaomishoptól rendelhetitek meg, hazai raktárról, gyors szállítással.

8.8
/10
EksahangasszisztensOneodio

EKSA E1 fejhallgató teszt

Lefele átlagol

írta: Don Kartács2021.02.23.

Újabb EKSA fejhallgató került terítékre, ami szintén a OneOdio kennel szülötte. Érdekes dizájn, 24 órás üzemidő, dedikált gomb a hangasszisztenshez, kényelmes párnázat, és a szokásos minőség, de persze a legfontosabb most is az alacsony ár. 8900 Ft-ért, áfa- és vámmentes szállítás mellett behúzhatjátok a cuccot, aminek ugyan húzós, 2700 Ft a díja, de a cikk végén találtok egy trükköt, hogy ingyenessé tegyétek, illetve hogy tovább faragjatok az árból.

8.8
/10
AliexpressBT adapterKZmemóriahab

KZ aptX HD Bluetooth adapter teszt

Zene füleimnek

írta: Don Kartács2021.02.22.

Vettem két érdekes dolgot Aliexpress-en, egy Bluetooth átalakítót, amivel vezetékes KZ füleseket lehet felfejleszteni vezeték nélkülivé, illetve memóriahabos füldugókkal egészítettem ki a szettemet. Az előbbi cucc képes aptX HD átvitelre, amitől sokkal nagyobb felbontásban élvezhetitek a kedvenc zenéiteket. Az utóbbi pedig igazodik a hallójáratotok formájához, brutálisan izolálja a zavaró hangokat, ráadásul még kényelmes is. 6500 és 450 forintot fizettem értük, de maximálisan megérte.

9
/10
BanggoodMijiavezetékes állóporszívóXiaomi

Xiaomi Mijia MJXCQ01DY állóporszívó teszt

Régi ötlet megújítva

írta: Don Kartács2021.02.20.

A mai állóporszívó a megszokott daraboktól eltér, ugyanis egy régi-új ötletet ötvöztek a Xiaominál. Ráagattak egy madzagot, és "kettőhúszasították" a berendezést, így kikerült belőle a drága akku és az azt vezérlő elektronika, és ez szépen le is vitte az árat 23 800 Ft-ra, amit a BGCNNY111 kuponkóddal érhettek el. Ez nagyjából a fele a legolcsóbb Jimmy állóporszívónak, ráadásul a cseh raktárban bujkál, ahonnan áfa- és vámmentesen lehet megszöktetni, ingyenes szállítás mellett.

8.8
/10