hirdetés

Tesztek

Tronsmart Trip TWS hangszóró teszt
GeekbuyingTronsmartTronsmart Trip

Tronsmart Trip TWS hangszóró teszt

Zenei cukiskodás

írta: RendeljKínait2022.09.06.

A Tronsmart bedurrantotta a gyártósorait, és elkezdte ontani az új szériás hangszóróit. A Tronsmart T7-tel eléggé betalált, de azóta megjelent a T7 Mini, a Groove és nem is olyan régen a Trip is, ami az elmúlt évek legmókásabb táskára akasztható hangszórója. Itt nem a teljesítmény – 10 W – a lényeg, hanem a vicces kinézet, a sokféle szín, a kellemes anyagok, és az, hogy felakaszthatjátok a táskátok oldalára. Az ára még befér 7000 Ft alá az NNNRendeljkinait46 kuponnal, a szállítás ingyenes, és most figyeljetek, magyarországi raktárból érkezik.

9.4
/10
Baseus 150 W-os autós inverter teszt
autóBanggoodBaseusinverter

Baseus 150 W-os autós inverter teszt

Vége az USB primátusának

írta: Don Kartács2022.09.04.

A Baseus piacra dobott egy hiánypótló terméket, egy szivargyújtóba dugható autós invertert, amiről mindenféle eszköz tölthető, nem csak a hagyományos USB-s cuccok. Ráadásul rengeteg szabványt támogat, PD, QC 3.0, AFC és hasonlók, illetve képes akár 150 W-ot is leadni, és nem is kerül egy vagyonba. A BGHU2496 kuponnal 15 600 Ft-ot kérnek érte francia raktárból, a szállítás pedig ingyenes.

9
/10
EarFun Air Pro 2 TWS fülhallgató teszt
Air Pro 2BlitzWolf ShopEarfunTWS fülhallgató

EarFun Air Pro 2 TWS fülhallgató teszt

Jól muzsikál

írta: Fekete Norbert2022.09.01.

Nem tudom, mennyire cseng ismerősen az EarFun név nektek, de azért pár szót szerintem érdemes ejteni a cégről is, hiszen (még) nem tartozik a legismertebb márkák közé. A céget 2018-ban alapította néhány lelkes tervező, hangmérnök, akikben az a közös, hogy elkötelezettek a kompromisszummentes zenehallgatás iránt. Ezért alkották meg az EarFunt, ami fiatal kora ellenére már több neves szaklap elismerését kivívta. Termékeik nem tartoznak a legolcsóbbak közé, de cserébe kimagasló minőséget képviselnek. Most a cég Air Pro 2 névre keresztelt termékét vettük górcső alá.

8.4
/10
iMars SP-B21 hordozható napelem teszt
BanggoodiMarsnapelem

iMars SP-B21 hordozható napelem teszt

Házira kicsinyítve

írta: Don Kartács2022.08.31.

Magyarországon egy ideje tombol a napelem mánia, amit nem kis részben az állami támogatások tüzelnek. Az iMars úgy gondolta, hogy tudja ezt a dolgot kicsiben is, és polgári felhasználásra készített néhány variánst. Az SP-B21 kódnévre keresztelt darab a 21 W-os, kétkimenetes, hordozható verzió. A BGHU2483 kóddal 12 300 forintot kérnek, ez az ár már összemérhető pl. egy power bank árával. A napelemet Csehországból küldik, a szállítás pedig ingyenes.

8.8
/10
AirAux AA-WM2 mini hangszóró teszt
AIRAUXBanggoodHangszóróTWS

AirAux AA-WM2 mini hangszóró teszt

Erős késztetés a LED kapcsolgatására

írta: Don Kartács2022.08.30.

Belelendült az AirAux, kiadta az AA-WM2-t, ami egy hordozható mini hangszóró. Az elején elhelyezett brutális LED-del dobhatjátok fel a hangulatotokat, míg ha a zene-bona a lényeg, akkor a 10 W-os teljesítményt állíthatjátok szolgálatotokba. A WM2 természetesen képes TWS módban is működni és összekapcsolódni egy hasonszőrű "társával", illetve akár 5 órán át zenét sugározni bekapcsolt fények mellett. Pont megáll 10 000 Ft alatt, a BGHU2482 kuponkóddal 9900 Ft-ba kerül, és cseh raktárból küldik ingyenes szállítás mellett.

7.8
/10
AirAux AA-ER6 gamer fejhallgató teszt
aa-er6AIRAUXBanggoodBlitzWolfgamer fejhallgató

AirAux AA-ER6 gamer fejhallgató teszt

Átmegy a gamer vizsgán

írta: Don Kartács2022.08.29.

Az AirAux, ami a BlitzWolf almárkája, kiadta az új zenéhez kapcsolódó termékszériáját, melynek jeles képviselője az AA-ER6 gamer fejhallgató. Mindenféle színben játszó LED-ek, levehető mikrofon, kicsire összecsukható test és állítólag állat hang, ezek a főbb erényei. 11 300 Ft-ot kérnek érte cseh raktárból a BGHU2481 kóddal, ingyenes szállítás mellett, így megért egy komolyabb ránézést a cucc.

7.8
/10
Bikight 3 az 1-ben bringalámpa teszt
3 in 1biciklis lámpaBikightkerékpár komputer

Bikight 3 az 1-ben bringalámpa teszt

És tudja mindet

írta: Fekete Norbert2022.08.28.

A Bikight lámpája egyből felkeltette az érdeklődésemet, amikor először szembejött velem, ezt meg is osztottam veletek, ha még emlékeztek. Szimpatikus volt benne, hogy 3 dolgot is tud, elég egy eszközt feltenni 3 helyett az amúgy is zsúfolt kormányra, ami ellátja az összes funkciót. Most, hogy megérkezett a tesztdarab, végre személyesen is meggyőződhettem róla, hogy ez hogyan is valósul meg a gyakorlatban. Akkor az ára egészen zseniális volt, most se sokkal drágább, ha használjátok a BGHU2474 kuponkódot, akkor 8100 Ft-ot kell érte fizetnetek.

6.6
/10
Enchen Sharp3 hajvágógép teszt
BanggoodEnchenhajvágónullás gép

Enchen Sharp3 hajvágógép teszt

Jobb mint egy Pana, de a Phillipset visszasírtuk

írta: Don Kartács2022.08.26.

Rápróbáltunk az Enchen Sharp 3 hajvágógépre, amit a Banggoodon fillérekért be lehet szerezni. Korábban már volt tapasztalatunk az Enchen borotváival, és ár/érték arányban igen decens eszközöket ismertünk meg a személyükben. Hajat vágni viszont eggyel durvább küldetés, és voltak is vele kalandok, amikről a tesztben olvashattok. Az ára igencsak jutányos, a BGHU2469 kuponkóddal 7600 forintot kérnek érte ingyenes szállítás mellett, ennyiért itthon csak alsópolcos eszközöket lehet kapni, amik nem biztos, hogy be tudják tölteni a feladatukat. Lássuk, az Enchen hogyan szerepelt!

7.4
/10
Welock Touch41 ujjlenyomat-olvasós okoszár teszt
OkoszárTouch41ujjlenyomat-olvasóWelock

Welock Touch41 ujjlenyomat-olvasós okoszár teszt

Felettébb okos és jól zár

írta: Fekete Norbert2022.08.25.

A Welock termékeiről már többször írtunk nektek, mert a cég izgalmas megoldásokkal van jelen a piacon. Most végre sikerült a kezünk közé kaparintani egyet a termékeik közül, hogy kipróbáljuk, mennyire használható a mindennapokban. Tesztelésre már az innovatívabb ujjlenyomat-olvasóval rendelkező példányt kaptuk meg, de létezik belőle egy 10 számot és 2 speciális karaktert tartalmazó nyomógombos változat is. Az újabb modell árából most 20 százalékot tudtok faragni, ha használjátok a get20 kuponkódot, így 57 900 Ft-ért már be is tudjátok zsákolni az okoseszközt.

8
/10
Umidigi A11 Pro Max okostelefon teszt
a11 pro maxBanggoodokostelefonUmidigi

Umidigi A11 Pro Max okostelefon teszt

Picit iPhone utánérzet, de nem rossz

írta: Fekete Norbert2022.08.24.

Mikor kiderült, hogy a következő tesztalany az Umidigi év elején bemutatott okostelefonja lesz, egyből felsejlettek előttem a régebbi rossz tapasztalataim az Umi Rome telefonjával. Ha nem lenne tiszta itt ugyanarról 2012-ben alapított cégről van szó, csak átnevezték 2017 környékén, onnantól már Umidigi néven gyártottak telefonokat, egyéb viselhető eszközöket. Reméltem, hogy nemcsak a nevük változott, hanem a telefonjaik megbízhatósága is. Spoiler alert: egészen összekapta magát a cég, sikerült egy korrekt telót összerántani, az ára is remek, hiszen most 74 300 forintért rendelhető ingyenes szállítás mellett a BGHU2490 kuponnal.

8.4
/10

hirdetés