hirdetés

Vadállat retró bringa lett az Engwe M20

Kimegy a világból akkora akkui vannak

hír
Vadállat retró bringa lett az Engwe M20 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-07-31

Nagyon sok esetben az elektromos bringákat a kinézetük adja el, egyszerűen azért, mert ha az elektromotor is besegít a haladásba, már nem olyan fontos, mennyire gördül könnyen, mekkora a tömege és hasonlók. Ezt maxolta ki az Engwe az M20-szal, ami egy dögös retró motorkerékpárnak néz ki. Ráadásul nekik jutott a konkurensek közül eszükbe először az, hogy készítsenek egy 2 aksis modellt, ami a világból kimegy. Mindezt egy 1000 W-os motorral oldják meg, amivel 45 km/órára képes gyorsulni a jármű, ami szinte már robogóvá teszi.

Ami viszont nem, az a brutális hatótáv, amit ez a gép tud. Van az olcsóbb alapverzió, amin egy 48 V-os, 13 Ah-s akkumulátor van, már erre is azt mondja a gyártó, hogy elmegy 75 km-t. Nyilván a valóságban nem fog ennyit tudni, szerintem olyan 50-60 ra jön majd ki, nem elmebeteg tempóval haladva, de hát ez egy 750 W-os gép, ami 45-tel megy, ki ne nyektetné a gázkart? És éppen ezért készült egy duális akkuval szerelt variáns, ami 2x13Ah-s, vagyis összesen 26, amire 150 km-es hatótávot adnak meg pedelec módban, de még full elektromos üzemmódban is 100 körül. Na ezért érdemes megvenni ezt a szörnyet.

Az 1 akkumulátorral szerelt verzió a 7KJ65OGI  kuponkóddal 418 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, míg a két aksis a 7HQK7NOA  kuponnal 523 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba. Nem olcsó, de nem is nagyon van konkurense a piacon, és természetesen mindkét verzió EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés