hirdetés

Banggoodon is kapható a dupla kijelzős N-One Nbook Air

Kedvező árcímkét kapott

hír
Banggoodon is kapható a dupla kijelzős N-One Nbook Air 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2024-02-19

Igazi újdonság az N-One Nbook Air notebook, ami azzal villantott hatalmasat, hogy dupla kijelzővel rendelkezik és billentyűzete nincs is, legalábbis fizikai értelemben nincsen. A gép extravagáns tulajdonsága mellett élhető konfigurációt kínál, ami nem kifejezetten erős, de így az ára is barátinak mondható. Eddig a Geekbuyingon volt elérhető, de már Banggoodon is megjelent, ráadásul nagyon kedvező áron, kuponnal már 202 000 Ft-ért meg lehet rendelni.

A gépben 69,3 Wh kapacitású akkumulátor van, oldalra pedig csak a legfontosabb portok kerültek fel. Két Type-C csatlakozót kapunk, amik teljeskörűen használhatók, illetve még van egy hagyományos töltő bemenete és egy jack csatlakozó a fülhallgatónak.

Eleinte még csak Geekbuyingon lehetett kapni, de már több helyen is elérhető a készülék. A Banggoodon is meg lehet rendelni, ráadásul a legkedvezőbb árat ők tudták összehozni, a BGCZNBAIR  kuponkóddal már mindössze 202 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes házhozszállítással.

hirdetés