hirdetés

Újabb BlitzWolf projektor debütált

A VP10 lehet az eddigi legjobb ár/érték arányú készülékük

hír
Újabb BlitzWolf projektor debütált 1
hajas
írta: hajas
2021-04-14

Csakúgy ontja magából a BlitzWolf az újabbnál újabb projektorokat. Nemrég jelent meg például a BW-VP12, most pedig a BW-VP10 debütált, és már kapható is a Banggoodon. A Full HD felbontás, a remek fényerő és kontrasztarány és az elektronikus trapézkorrekció mind vonzóvá teszik a készüléket, meg persze az ára is, hiszen még 40 000 forintot sem kérnek érte.

A projektor még jól is néz ki, a képek alapján a tetején egy szürke szövetborítás található, ráadásul ide is kerültek vezérlőgombok. Persze nemcsak innen tudjátok irányítani, a dobozban találtok egy távirányítót is, de még egy HDMI kábel is jár hozzá.

Ennyi remek specifikáció után az ember azt gondolná, hogy a termék drága lesz, pedig ez egyáltalán nem igaz. A Banggoodon már előrendelhető a VP10, akik az első körben rendeleik, azoknak csupán 39 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte kicsengetnie, ami iszonyatosan jó ár, főleg, hogy az EU Priority Line szállítás teljesen ingyenes. A későbbiekben ez az ár felfelé fog kúszni, szóval érdemes sietni a rendeléssel. Ilyen fényerejű, felbontású, elektronikus trapézkorrekciójú gépet nem lehet másikat kapni. Az, hogy nincs beépített Android még jó is, mert sokkal olcsóbb így a gép, és mi magunk választhatunk mellé egy TV boxot, ha arra lenne szükségünk.

hirdetés