hirdetés

Új masszázspisztolyt jelentett be a Yunmai

A márka leigazolta hivatalos nagykövetének Ansu Fatit

hír
Új masszázspisztolyt jelentett be a Yunmai 1
írta: SonkaMod
2021-06-03

Bevett szokás, hogy a világmárkák felbérelnek egy-egy hírességet, színészt, sportolót, hogy legyen a nagykövetük. A Xiaomi almárkája, a Yunmai sem cselekedett másként, és lecsaptak Ansu Fatira, aki innentől kezdve az arcát adja a kínai gyártó termékeihez. A Yunmai továbbá bemutatott egy vadiúj masszázspisztolyt is, amivel az elődmodellt váltják, és ezt már a spanyol tehetség reklámozza.

Az eszközt arra fejlesztették ki, hogy a sok ülésből származó izomfájdalmainktól megszabadítson, illetve az edzések során fellépő fájdalmakat is enyhítse. Lényegében a beállt, befeszült izmainkat lazítja meg a masszírozással, amik így újra terhelhetők lesznek, illetve nem fájnak, ami nagy könnyebbséget jelent a mindennapokban. Egy ilyen eszköz ugyan nem vált ki egy profi masszört, de a napi átmozgatást mindenképp meghálálja a testünk.

Az eszközt jelenleg csak a Youpin új webáruházból lehet megvásárolni, legalábbis egyelőre más beszerzési forrás nincs hozzá. Ez a bolt gyűjti a legtöbb Xiaomi patronálta márka a termékeit, így érdemes körülnézni náluk, mert sok izgalmas cuccokat találhatunk. A Yunmai Mini masszázspisztoly a F4FM72V5 kuponkóddal már 25 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, ami egy versenyképes ár, hisz az előző pisztolyuk ennél még jóval drágább volt. Sajnos európai raktárból egyelőre nem elérhető a kütyü, de reményeink szerint ez a jövőben változni fog.

hirdetés