hirdetés

Tronsmart Bang Mini világpremier a Geekbuying oldalán

A Tronsmart Bang kistesót kapott

hír
Tronsmart Bang Mini világpremier a Geekbuying oldalán 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-09-29

A Tronsmart Bang megjelenését anno testületileg nagyon vártuk. Ugyan, – ahogyan az a róla készült tesztben is olvasható -, Don Kartács kolléga nem volt vele maradéktalanul elégedett, kis kollektívánk két tagja is a vásárlás mellett döntött, azóta is megelégedéssel használja a partihangszórót. A nagyobb testvér sikerén felbuzdulva a Tronsmart megjelentette a Bang Mini névre keresztelt változatát a termékből, ami nem meglepő meglepő módon méretében kisebb, de tudásában hasonló az elődhöz. A bemutató alkalmából a Geekbuyingon bevezető áron rendelhető a kicsike.

A kisebbik testvér is megkapta az IPX6 minősítést, így nem árt neki a felfröccsenő víz, sem az eső. Sugárzókból 2 közép és 2 darab mély került beépítésre, illetve rendelkezik három passzív sugárzóval is. Tartalmat Bluetooth-on, USB porton keresztül, illetve egy 3,5-es jack segítségével tudtok ráküldeni. A villámgyors párosítás garantált az NFC chip és az 5.3 szabványú Bluetooth kapcsolat miatt. 

A Tronsmart Bang Minit most bevezető áron tudjátok megrendelni a Geekbuying oldalán. 1 darab vásárlása esetén az ára 32 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ha használjátok a NNNRendeljkinait59  kuponkódot. Lehetőségetek van egy két készüléket tartalmazó csomagot is megrendelni, így az egy darabra jutó ár valamivel kedvezőbb, ki tudjátok használni a TWS módot, amikor is két Bang Minit tudtok párosítani a sztereó hangzás, valamint a nagyobb teljesítmény érdekében. A kettes pakk ára 60 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a NNNRendeljkinait60  kód használatával, a szállítás mindkét esetben ingyenes lesz, és a terméket a magyar raktárból küldik ki, így elviekben nagyon hamar meg is kell, hogy érkezzen.

hirdetés