hirdetés

Önürítős Proscenic robotporszívó jelent meg Geekbuyingon

Ahhoz képest hogy zsír új, nem is vészesen drága

hír
Önürítős Proscenic robotporszívó jelent meg Geekbuyingon 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-04-14

A Proscenic a másodvonalas, de még jó minőségű, és megfizethető árazású termékek közé tartozik. Az X1 az új termékük, amivel ők is belépnek az M8 széria után az önürítős piacra. Különlegessége a szokásos kismillió szoftveres funkció mellett, hogy nagyon alacsony a berendezés, hiszen a LiDAR szenzort nem a tetejére, hanem az orrába rejtették el, így mindenféle bútor és egyéb tárgy alá befér. Akinek vannak álló cuccai a lakásban, az tudja, mennyire idegesítő, ha emiatt maradnak ki területek. A PROSCX1  kuponnal 101 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, ami igazán nem drága egy ilyen eszközért. A Geekbuying jó szokásához híven ingyenes szállítással küldi, EU raktárból.

Sőt a platniját is rezgeti, tehát már inkább felmos mint feltöröl. Ami a formáját illeti, a LiDAR szenzor az orrába került, ezért a szokottnál 2 centivel alacsonyabb, jobban befér az ágy meg a cipőtartó alá. A védjeggyel ellátott navigációs rendszer neve PathPro, kíváncsian várom, hogyan teljesít majd a valóságban.

Összefoglalva a fentieket, a Proscenic X1 minimum egy decens porszívó, a konkurensek ára alatt. Ez is önürítős, vagyis a hasonló termékek árát kell idegondolnotok, ami jellemzően alacsonyabb, mint a PROSCX1  kuponnal elérhető 101 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).. A szokott dolgok – EU raktár, ingyenes szállítás – pedig adottak, így többletköltségekkel sem kell számolnotok.

hirdetés