hirdetés

Ninkear N16 Pro notebook meglepően bika paraméterekkel

hír
Ninkear N16 Pro notebook meglepően bika paraméterekkel 1

Forrás: Geekbuying

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-11-07

Belekadtam a Ninkear notebookokba, amik egészen tetszetős hardverekkel érkeztek, nem vészesen drágán. Van többféle modelljük, például a kisebb a Ninkear N14 Pro, de minket most a nagyobb,  a Ninkear N16 Pro, érdekel, ami 16 GB RAM-mal, 1 TB-os SSD-vel büszkélkedhet, és a központi mag sem valami N-es szörnyűség, hanem a viszonylag új és erős Core i7-1260P procival szerelik. A GKB231150  kuponnal, illetve a paypalos fizetéssel 198 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra lehet lefaragni az árát, EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

Az árban, kínai laptopoknál megszokott módon benne van a Windows 11 licensz is, illetve a szokásos vezetéknélküli kapcsolatokat – BT 5.0, duális WiFi –  is megtaláljátok a felhozatalban. Az akkumulátora 4800 mAh-s, ami 8 órányi használatot tesz lehetővé, ami nem rossz. A 16 colos méret egyik előnye, hogy normális billentyűzet is elfér a házban, így van numerikus pad is, illetve háttérvilágítást is kapott a klaviatúra. Ami a portokat illeti,

  • 2 db USB3.0
  • 1 db USB2.0
  • 1 db 3.5mm jack
  • 1 db Type-C
  • 1 db HDMI
  • 1 db LAN

mondjuk a gyártó taglalhatná jobban is, hogy melyik pontosan milyen, illetve kihagyott ziccernek érzem a Type-C porton keresztüli töltés valószínűsíthető hiányát, hiszen van DC tápegység is a csomagban.

Összességében a GKB231150  kuponnal, illetve a paypalos fizetéssel 198 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra lehet lefaragni a 16 GB RAM-mal szerelt variáns árát, ami már kifejezetten tetszetős árcédula. EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett. Aki a nagyobbat vinné, annak kicsit jobban zsebbe kell nyúlnia, a GKB231150  kupon+Paypal kombóval 232 440 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a 32 GB RAM-mal és 2 TB-os SSD-vel szerelt modell.

hirdetés