hirdetés

Nem ért véget az Umidigi Bison sorozat, itt az újabb tag

Megjelent a Bison Pro

hír
Nem ért véget az Umidigi Bison sorozat, itt az újabb tag 1
írta: SonkaMod
2021-08-25

Az Umidigi Bison már nagyon szép karriert fut be, az alapmodell nagy népszerűségre tett szert, majd jött a GT kiadás, ami egészen komoly hardvert vonultatott fel, most pedig itt a Pro változat, ami a kettő között helyezkedik el. Az új modell is egy Mediatek alapokra felhúzott készülék, nagyon hasonló formatervvel, egy leheletnyit átdolgozva. Sokkal inkább az alapmodell ráncfelvarrása, mint a GT lebutítása, de ez jól is áll neki.

Mondani sem kell, hogy 4G-s, duális WiFi-vel szerelt, és van benne háromféle műholdas helymeghatározó rendszer, de a Bluetooth chip csak 4.2-es benne.

Az 5000 mAh kapacitású akkumulátora Type-C porton keresztül tölthető, és akár 18 wattos gyorstöltéssel is lehet használni. A szokásos strapatelefonos funkciók és védelmek ebben a készülékben is adottak. Lehet kesztyűben vezérelni, porálló, vízálló és 1,5 méterről ütésálló is. Az IP68 és IP69K szabványoknak felel meg. Az operációs rendszere pedig az Android 11.

Az új Umidigi Bison Pro izgalmas készülék lett, pont olyan, aminek lennie kell az első sikeres modell után. A 4/128 GB-os verzió 52 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül előrendelési akcióban, szállítási költséggel együtt, a 8/128 GB-os variáns pedig 58 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba. Ez utóbbi sokkal kecsegtetőbb ajánlat, sőt, ennyiért egyenesen bomba üzletnek néz ki a Bison Pro.

hirdetés