hirdetés

Nagyon durva strapatelefon lett az Ulefone Power Armor 13

Érdekes funkciók garmadája

hír
Nagyon durva strapatelefon lett az Ulefone Power Armor 13 1
írta: SonkaMod
2021-08-03

Az Ulefone gyártott már hőkamerás telefont is, így semmilyen agymenésen nem szabad nagyon fennakadni, de azért a Power Armor 13 sem lett piskóta. Hatalmas akkumulátora felér egy powerbankkel, a hardvere ütőképes, van benne vezeték nélküli töltés, lehet rá endoszkópot kötni, és infrás távolságmérésre is képes. Már ennyi is elég, hogy forgassuk a szemünket, hogy mégis mit csinált az Ulefone.

Újratölteni pedig Type-C porton keresztül, 33 wattos gyorstöltéssel és 15 wattos vezeték nélküli töltéssel lehet. Ezt a funkciót visszafele is tudja, így lehet róla tölteni a fülesünket, okosóránkat vagy egyéb Qi képes eszközünket.

Dupla SIM kártyás, 4G képes a készülék, van benne többféle helymeghatározó rendszer (GPS, Glonass, Beidou, Galileo), duális WiFi, NFC, Bluetooth 5.0 és fülhallgató nélkül is tud FM rádiót fogni. Az oldalára került egy testreszabható gomb, erre különböző utasításokat adhatunk meg, például, hogy adjon le SOS jelzést, vagy indítsa el az iránytűt. A tetején még egy érdekes funkció kapott helyet, egy infravörös szenzor, amivel távolságot tudunk mérni. Az oldalára pedig mágneses csatlakozó került, ahová endoszkópot lehet csatlakoztatni. A strapa követelménynek is megfelel a készülék, IP68 és IP69K minősítéssel rendelkezik, így védve van a víztől, a portól és az esésektől. A telefon Android 11 operációs rendszert futtat.

Nem hétköznapi készülék lett az Ulefone Power Armor 13, az biztos. Ennyi kiemelkedően érdekes funkciót régen láttunk egy modellen belül, ez a mobil pedig sikeresen leejtette az állunk. Nem városi használatra tervezték, az biztos, de talán létezik pár ember a Földön, akik kihasználják ezt a sok érdekes funkciót. Banggoodon már megy az előrendelési akciója, az első körös vásárlók pedig már 97 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetik szállítási költséggel együtt. Ez éppenséggel nem is sok érte, hiszen nemrég jelent meg a Blackview BL5000, ami sokkal kevesebbet kínál, pedig hasonló árkategória. A Banggoodról rendelve nem kell tartani az importköltségektől, mert áfa- és kezelési költség mentesen fogja kiszállítani a futárszolgálat.

hirdetés