hirdetés

Megjelent a Blackview BL5000

Gamer telefonba oltott strapa mobil

hír
Megjelent a Blackview BL5000 1
írta: SonkaMod
2021-08-02

Van a kétkezi melós, a sportoló, a túrázó, aki nem akar félévente ripityára zúzni egy drága okostelefont, hanem a karcsúságát és a könnyűséget feláldozva a funkcionalitás oltárán beruház egy ütés- és vízálló mobilra. Ez teljesen világos, viszont a gamer telefonok célközönsége már sokkal inkább megkérdőjelezhető, mármint az, hogy léteznek-e egyáltalán. Az biztos, hogy sokan játszanak telón, akár komolyabban is, és tulajdonképpen akármelyik csúcsgép megfelel erre a célra, nem kell hozzá gamer telefon. Ehhez képest a Blackview most előállt a BL5000-rel, mely egy strapa és egy gamer telefon egyben.

Ahhoz képest, hogy strapateló, nincs nagyon nagy aksija, 5280 mAh-s a beépített telep, ezzel pedig egy nap üzemidő durva használat mellett is kijön, de ha nem nyúzzuk, akkor több is. A 30 wattos gyorstöltéssel pedig 78 perc alatt feltölthetjük fel teljesen Type-C porton kersztül.

A Doke OS 2.1 nevezetű operációs rendszert futtatja, ami valójában egy Android 11, csak éppen saját kezelőfelülettel. A gamer telefonsága is itt jön ki, mert van benne gamer mód, ekkor a játékra összpontosítja a teljesítményét, és nem zavar az értesítésekkel, valamint a hívásokkal.

A Blackview BL5000 árazásában nincs semmi meglepő. Ez a hardver a piacon körülbelül ennyibe kerül, olcsóbban ezt nem igazán lehet kihozni. Előrendelési akcióban rendelhető, a kezdő ára 92 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., és ebben már a szállítási költség is benne van. Más nem nagyon kínál ennyiért ilyen erős hardvert 5G támogatással, és strapatelefonos jellemzőkkel, tehát ez tényleg nem tűnik rossz ajánlatnak.

hirdetés