hirdetés

Modellfrissítést kapott a Xiaomi Vacuum-Mop robotporszívó

Mijia 2C néven jön Kínában

hír
Modellfrissítést kapott a Xiaomi Vacuum-Mop robotporszívó 1
írta: SonkaMod
2021-06-08

A Vacuum-Mop, más néven Mijia 1C robotporszívó kapott egy modellfrissítést, amit egyelőre csak Kínából lehet rendelni. A gép erősebb és okosabb lett, a kinézetén viszont nem sok dolog változott. Mivel az előző generáció is hatalmas siker volt, így ettől sem várunk mást.

A fő újítások viszont mégiscsak a feltörlésnél keresendők. Egyrészt a víztartálya 200-ról 250 ml-esre nőtt és a törlőrongy is egy antibakteriálisra cserélődött. Másrészt feltörlés közben a gép nemcsak a saját súlyánál fogva engedi a platformot a földre, hanem aktívan rányomja a padlóra, így pedig sokkal hatékonyabb a foltok ellen.

A vezérlése a Mi Home applikációval lehetséges, azon keresztül tudjuk hangvezérléssel irányítani, távolról elindítani, időzíteni és a térképet személyre szabni. A Xiaomi termékfrissítései a robotporszívós termékvonalon nem szoktak rosszul sikerülni. A Roborock vonal az, ami már nem annyira népszerű, de ez csak a magas árnak köszönhető, a Mijia név alattiak rendkívül kelendők szoktak lenni, ez pedig valószínűleg a 2C-re is igaz lesz. Egyelőre Kínából lehet rendelni, a Banggoodról a BGCNXM2C kuponkóddal 97 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, de ebben már benne van az EU Priority Line szállítási mód költsége, amihez jár Tariff insurance is, ami biztosíték arra, hogyha kell plusz költséget ráfizetni itthon, akkor azt a webshop megtéríti.

hirdetés