hirdetés

Megjelent egy legenda utódja

A Roidmi Eve után itt az EVA és egyből kuponozható

hír
Megjelent egy legenda utódja 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Don Kartács
2022-09-20

A Roidmi Eve Plus önürítős robotporszívó nem mai csirke, az elsők között volt ebben a műfajban, de az sem volt annyira régen, hiszen ez egy viszonylag új technológia. A helyzetben az a szerencsése, hogy mindent tudunk már a termékről, és emiatt bátran állíthatom, hogy egy kifejezetten pofás, kellemes funkciókkal felvértezett robot, amiért már nem is kérnek olyan sokat. Aztán egyszer csak megjelent az utódja, a csúcstechnikás EVA, és máris lett összehasonlítási alap, így az elődöt és az utódot egy cikkben tárgyaljuk.

Roidmi EVA – Úttörő utód

A Roidmi EVA-t úgy kell elképzelni, mint egy fejlesztett Eve-et, így azt érdemes megnézni, miben fejlődött az elődmodellhez képest. Megnőtt a szívóereje 3200 pascalra, az akku maradt 5200 mAh-s, de miért kellene cserélni, ha eddig sem az üzemidő volt a korlátja a takarításnak? A gyártó 3 az 1-bennek titulálja a terméket, ami a porszívózást, a feltörlést és az öntisztításos szárítást jelenti. Így gyakorlatilag a dokkoló egy mini „mosó- és szárítógépet”, nem fognak a feltörlő korongok – ez ugyanis már nem csak egy sima platnis megoldás, hiszen motor forgat két kör alakú párnát – bebüdösödni, mert ezeket magától kitakarítja a gép.

Sőt, a felmosás közbeni nyomásértékeket is megadja a cég, 12 newtonméterrel dörgöl, amivel jó eséllyel nemcsak a port lehet összeszedni, hanem a makacsabb foltokat, esetleg ételmaradékokat is.

Ezzel persze még nem merült ki a repertoár, természetesen mint minden okoseszköz, ez is integrálható okosotthonba, vezérelhető hangasszisztenssel, időzíthető, és természetesen appból is állítgatható. Az LDS alapú – ez a LIDAR szenzor misztikusabb megfelelője – térképépítéshez számtalan elektronikus funkció is kapcsolható – térképmentés és feldarabolás, no-go zóna, és még folytathatnám a sort –, de például az önürítő állomáson elhelyezett plusz kijelző is informatív. Egy szóval, mindent tud, cserébe meg is kérik az árát a modern technikának, ami számszerűsítve 258 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot jelent a GKB22SS1  kóddal. A terméket EU raktárból, ingyenes szállítás mellett éritek el.

hirdetés