hirdetés

Megérkezett az Umidigi Bison utódja, a Bison GT

Az előd nyomdokaiba lép

hír
Megérkezett az Umidigi Bison utódja, a Bison GT 1
írta: SonkaMod
2021-03-25

A Bison sikerén felbuzdulva az Umidigi elkészítette az erősebb változatát a készüléknek. Ezt pedig nagyon jól tette, mert nekünk is tetszett az alap változat, így valószínűleg a GT is sikeres lesz. Nagyobb kijelző és ütősebb hardver jellemzi az új telefont, egyébként pedig eléggé hasonlít a kiinduló modellre.

A túlélő képességei semmit sem változtak, továbbra is az IP68 és IP69K szabványoknak felel meg. Az akkumulátora 5150 mAh-s, ez egy hangyányival nagyobb, mint az elődben, várhatóan ez is több napig fogja bírni egy töltéssel. A gyorstöltési technológia továbbfejlődött, a 33 wattos teljesítménnyel már nagyon gyorsan lehet majd az aksit tölteni. A testreszabható gyorsgombok maradtak az oldalán, és az ujjlenyomat-olvasóval is itt találkozhatunk. Egy ekkora telefonon természetesen a jack csatlakozó is elfér, valamint az NFC chip sem került belőle ki.

Operációs rendszer téren nincs előrelépés, ez a modell is az Android 10-et futtatja, és valószínűleg nem is nyúltak hozzá meghatározóan. A Bison GT a fejlett hardver ellenére hozza azt az alacsony árat, ami az alapverzió esetében is volt, Banggoodon a BG3SSUMGT kóddal 77 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, az áfa- és vámmentes EU Priority Line szállítási móddal együtt.

hirdetés