hirdetés

Megérkezett a Tronsmart T7 Lite hangszóró

Ez lehet az új üzemidőbajnok hangszóró

hír
Megérkezett a Tronsmart T7 Lite hangszóró 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2023-03-28

Nem sokat szórakoznak a Tronsmartnál, nem késlekednek sosem az újabbnál újabb modellekkel, most pedig éppen a T7 Lite verziója debütált. Az eszköz egy viszonylag hagyományosnak mondható, sörösdoboz méretű Bluetooth hangszóró lett, ám rejt azért egy kis extrát az igen alacsony vételárán kívül is.

Még érdemes az üzemidőről beszélni, hiszen a 4000 mAh kapacitású aksija igen nagy távlatokat nyit, elvileg 24 órán keresztül tud zenélni egy töltéssel, ami nagyon szép adat, nagyon ritkán kell csak tölteni, amit pedig Type-C porton keresztül tehetünk meg.

Ez a Tronsmart modell is nagyon jónak ígérkezik, alig várjuk már, hogy a kezünkbe vehessük, igen sokat várunk tőle. Az árazása is több, mint baráti, pedig egyelőre nem is lehet európai raktárból rendelni. A Geekbuyingon a Priority Line szállítási móddal áfamentesen (valójában áfával az árban) érkezik, így semmilyen pluszt nem kell rá fizetni, és a postaköltséggel együtt is csak 13 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ami nagyon nem tűnik magas árnak ezért a konstrukcióért.

hirdetés