hirdetés

Masszázspisztoly, ami még mindig olcsó

Adaptív sebességállítással

hír
Masszázspisztoly, ami még mindig olcsó 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-10-17

A Konka masszázspisztolyai az idei év elején robbantak be igazán és annyira jó alternatívát mutattak azoknak, akik olcsón akartak jó masszázspisztolyt, hogy úgy vették, mint a cukrot. Mi is próbáltunk egyet és meg voltunk vele elégedve, pedig mi már elég sokat próbáltunk az évek során. Mint mindennek, ezeknek is felment az áruk, de a Konka termékei még így is nagyon jó áron futnak, és a 608-as modellre most kaptunk egy nagyon kedvező ajánlatot, így 16 300 forintért megrendelhetjük.

Négyféle fejet adnak hozzá, van egy gömb alakú, egy villás végű, egy lapos, valamint egy hegyes. Az elsővel majdnem mindegyik izom jól átmozgatható, de a többivel még specifikusabban dolgozhatunk.

A termék az olvasóink visszajelzései alapján is elég jó, olcsóbban pedig nehéz megúszni a masszázspisztoly vásárlását, hiszen csak noname, általában gagyi darabokat lehet alacsonyabb áron beszerezni. A Konka 608 most a BG426951  kuponkóddal rendelhető meg, és így már 16 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhatjuk, ingyenes házhozszállítással.

hirdetés