hirdetés

Már a Geekbuyingnál is kapható a 360 S10 robotporszívó

Csúcskategória

hír
Már a Geekbuyingnál is kapható a 360 S10 robotporszívó 1
írta: hajas
2021-06-22

A vadonatúj robotporszívó, a 360 S10 már a Geekbuying kínálatába is bekerült. Beépített Lidar szenzor, extrém magas szívóerő, AI által vezérelt 3D tárgyfelismerő kamerák és még egy rakás újdonság került a készülékbe. A robotot a Geekbuying szülinapnak köszönhetően most kedvező, bevezető áron vásárolhatjátok meg, viszont érdemes sietni, hiszen az akció már csak néhány napig tart.

A piszkot a fél literes portartályába gyűjti, ami könnyedén üríthető, míg a folyadéktartály 520 milliliteres, amibe akár fertőtlenítőszert is önthettek, hogy a kórokozókkal is végezzen a gép takarítás közben. A folyadékot intelligensen adagolja attól függően, hogy milyen típusú a padló. Maximális szívóereje bőven átlagon felüli, hiszen a legnagyobb fokozatban eléri a 3300 Pa-t. Hatalmas, 5000 mAh-s akkumulátor került bele, így egy töltéssel akár 180 percen keresztül is képes dolgozni, ami akár 200 négyzetméternyi területre is elegendő.

A Xiaominak fell kell kötnie a gatyát, hiszen csakúgy, mint a 360 régebbi robotjai, az S10 is komoly kihívója lett a gépeiknek. A Geekbuyingon már kapható a készülék, melyet a 360S10 kuponkóddal 175 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhettek meg Németországból, ingyenes szállítással, extra költségek nélkül.

hirdetés