hirdetés

Már javában zajlik a Geekbuying szülinapi buli

Dübörög a (webáru)ház

hír
Már javában zajlik a Geekbuying szülinapi buli 1
írta: hajas
2021-06-16

Elstartolt a Geekbuying 9. születésnapi partija, elérhetővé vált számos kupon és kedvezmény. A cikkben összegyűjtöttem nektek a legfontosabb tudnivalókat, információkat és kuponkódokat, hogy minél olcsóbban juthassatok hozzá a kiszemelt termékekhez.

Roborock S7

A Roborock legújabb csúcs robotporszívója nem más, mint az S7, ami nemrég látta meg a napvilágot. Rengeteg újítással érkezett, úgyhogy vegyük is sorra ezeket. A legjobb szerintem a szónikus felmosás, ami nagy hatékonysággal távolítja el a foltokat és a finom port a padlóról, hiszen a percenkénti 3000 rezgés a kézi súrolást imitálja. A szőnyegeket sem vizezi össze, mivel az ultrahangos szenzora észleli azokat, és amellett, hogy megemeli a teljesítményt, még a mopot is felemeli.

A főkefe is teljesen megújult, hiszen már túlnyomórészt gumiból készült, valamint az úszó alkatrész könnyebben tud alkalmazkodni a terepen található egyenlőtlen felületekhez. 2500 Pa-os szívóerővel falja föl az útjába kerülő piszkot, a maximális üzemideje pedig eléri a 180 percet. A Mi Home alkalmazás segítségével pedig akár a kanapéról ülve is beprogramozhatjátok, láthatjátok az állapotát, illetve frisstíthetitek a szoftverét. A készüléket kedvezményes áron rendelhetitek elő, ha használjátok a ROBOS7 kuponkódot, így a végösszeg 168 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra jön ki, ráadásul német raktárból küldik, ingyenes szállítással.

hirdetés